Bahar Candan, açıklamasıyla şoke etti! 'Beni tahrik eden şey...'

İşte Benim Stilim yarışmasıyla üne kavuşan sosyal medya fenomeni Bahar Candan, katıldığı programda yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Candan, 'Beni birilerinin izlemesi tahrik ediyor' itirafında bulundu.

Bahar Candan, açıklamasıyla şoke etti! 'Beni tahrik eden şey...'

İşte Benim Stilim yarışmasından sonra tanınan ve Instagram'da binlerce kişinin takip ettiği sosyal medyada fenomeni Bahar Candan katıldığı bir televizyon programında samimi açıklamalarda bulundu.

"Beni eleştirmeyin"

tv100’de yer alan habere göre, 'Çok para kazanıyor musun?' sorusunu yanıtlayan Candan, "Bana hiçbir şey yetmiyor. Elon Musk ile çıksak, 'Biz niye Mars'ta değiliz' derim. Bana yetmiyor arkadaşlar. Bence siz benim yerimde olsanız, benim gibi olursunuz. Beni eleştirmeyin, beni sevin, beni ünlü edin" cevabıyla dikkat çekti.

"Kendi fetişlerimizi bulmalıyız"

Dikkatlerin üzerinde toplanmasından mutlu olduğunu söyleyen Candan, "Normal hayatımda hiçbir şey yapmıyorum, uzanıyorum, düşünmüyorum bile. Beni birilerinin izlemesi tahrik ediyor. Birisi bana bakmalı. Mesleklerimizi seçerken kendi fetişlerimizi bulmalıyız. Sizinki teknoloji olabilir, bütün hayatlarını bu şekilde kazananlar var. Benimki de televizyon. İlgi bağımlılığı olan kişileri araştırdığımızda çocukluk travmaları olabiliyor. Benim çocukluk hayatım pürüzsüzdü. Ebeveynlerim izleyecek onların haklarını yiyemem." dedi.