Barış Murat Yağcı, Alman sevgilisi Laura Celine'le ilk kez görüntülendi

2020 yılında Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor'a katılan ve finalist olma başarısı gösteren Barış Murat Yağcı, 'All Star' formatıyla ekranlara gelen Survivor 2022'ye ise dizinden yaşadığı sakatlığın da etkisiyle erken veda etmişti. Fenomen yarışmayla adını geniş kitlelere duyuran oyuncu, önceki akşam Alman sevgilisi Laura Celine ile Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.

Barış Murat Yağcı, Alman sevgilisi Laura Celine'le ilk kez görüntülendi

'Survivor All Star 2022'de sakatlığı nedeniyle üç hafta boyunca parkurlardan uzak kalan Barış Murat Yağcı, elendikten sonra Almanya’ya gitmiş, Türkiye'ye dönünce yeni aşkını sosyal medyadan ilan etmişti. Laura Celine adında yabancı bir modelle aşk yaşamaya başladığını duyuran oyuncu, Instagram hesabından aşk paylaşımı yapmıştı.

"Evlilik yaşım gelmedi"

Milliyet’ten Umut Ünver’in haberine göre, 31 yaşındaki ünlü isim, geçtiğimiz hafta ise Nişantaşı’nda objektiflere yansımıştı. Motosikleti ile City’s AVM’ye gelen Yağcı, Almanya’dan kendisini ziyarete gelecek olan sevgilisine hediye bakmaya geldiğini söylemişti.

Özel hayatı hakkında konuşan oyuncu, “Güzel bir ilişkim var. Daha 2-3 ay oldu. Evlilik yaşım tam olarak gelmedi, evlenebilirim de. Bu işler kısmet. Evlilik bir kez olsun, tek seferlik. O yüzden biraz dikkatli davranıyorum” ifadelerini kullanmıştı.

"Burada da yakaladınız"

All Star şampiyonu Nisa Bölükbaşı ile ayrılığı sonrası gönlünü Laura Celine'e kaptıran Barış Murat Yağcı, önceki gün Nişantaşı'nda basın mensuplarını karşısında görünce kısa süreli bir şok yaşadı. "Sizlere yakalanmamak için arka sokaklardan yürümeyi tercih ettik. Helal olsun size, burada da yakaladınız" dedi.

"Bakalım hayırlısı"

Survivor dışında 2018 yılından beri ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu, "İlişkiniz hayırlı olsun. Neler yapıyorsunuz?" sorusuna, "Şu an spordan çıktım, yemeğe gidiyoruz. Görüştüğüm birkaç proje var. Bakalım hayırlısı" yanıtını verdi.

Boyu 199 cm olan eski basketbolcu Barış Murat Yağcı'nın dövmeleri dikkatlerden kaçmazken Alman güzel Laura Celini'nin boyunun da bir hayli uzun olduğu görüldü.

Barış Murat Yağcı, Alman sevgilisi Laura Celine'le ilk kez görüntülendi

"Bir daha şarkı söylemem"

Öte yandan geçtiğimiz yıl 'Her Şeye Rağmen' isimli single çıkaran Survivor Barış, sevenlerinin isteği üzerine şarkıcılığa adım attığını ve müzik çalışmalarını sonlandırma kararı aldığını açıklamıştı. "Daha çok oyunculuğa yoğunlaşmak istiyorum. Sevenlerimin isteği üzerine şarkı yaptım. Zaten sesim güzel değil. Bir daha şarkı söylemem" demişti.

"Konuşulmak için eleştirdiler"

Şarkısının bir kısmını sosyal medyada yayınlaması sonrası eleştiri yağmuruna tutulan oyuncu, "O kısmı bilerek koyduk. Eleştirilmesini anlıyorum ve ona göre de ders çıkarıyorum. Bir kesim de konuşulmak için eleştirdi, onları da biliyorum" şeklinde konuşmuştu.