Berfu-Eser Yenenler çifti turneye çıkıyor

Seyirciyi kahkahaya boğan Berfu & Eser Yenenler'in çift komedisinin Türkiye'deki tek örneği gösterileri Çift Terapisi şehrine geliyor. 28 Ocak'ta Bursa'da başlayacak turne, 31 Ocak'ta Ankara'da yoluna devam edecek.

Berfu-Eser Yenenler çifti turneye çıkıyor

Şubat ayında ilk kez önce 11 Şubat’ta Gaziantep, 12 Şubat’ta ise Diyarbakır izleyisiciyle buluşacak olan Çift Terapisi, 14 Şubat’ta da ilk kez Bostancı Gösteri Merkezi’ni kahkahaya boğacak. 

Yenenler çiftinin, ilişkilerinde yaşadıkları problemleri çözmek için çift terapisine gitmeye gerek olup olmadığına seyirci ile birlikte karar verdiği gösteride çift, tanıştıkları andan günümüze kadar yaşadıkları birbirinden komik anılarını kendi üsluplarıyla paylaşacak.

Sevgililer Günü’nde Çift Terapisi: 14 Şubat’ta İstanbul’da

Erkekler kadınları delirmenin eşiğine nasıl getiriyor, kadın da geri kalmayıp karşı ataklarla erkekleri nasıl delirtiyor ve ilişkiler nasıl çıkmaza giriyor…

Herkesin kendinden özel bir şeyler bulduğu bu özel gösteri çok özel bir günde 14 Şubat, Çarşamba akşamı Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek. 14 Şubat aynı zamanda Eser Yeneler’in doğum günü.

Çift Terapisi Turne Takvimi

28 Ocak: Bursa - Merinos AKKM Osmangazi Salonu

31 Ocak: Ankara - Meb Şura

11 Şubat: Gaziantep – Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi

12 Şubat: Diyarbakır – Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi

14 Şubat: İstanbul – Bostancı Gösteri Merkezi