Bergen filmi rekora koşuyor! 4 milyon kişi izledi!

Şarkıcı Bergen'in hayatını anlatan, başrolünü Farah Zeynep Abdullah'ın oynadığı Bergen filmi, üçüncü hafta sonunda 4 milyon 94 bin 43 seyirciye ulaştı. Bergen, 'Recep İvedik' serisinin 3 ve 6'ncı filmlerini, 'G.O.R.A.', ve 'A.R.O.G.', 'Eyvah Eyvah' gibi iddialı yapımları geride bıraktı.

Bergen filmi rekora koşuyor! 4 milyon kişi izledi!

Yönetmen Ezel Akay, yeni filmi ‘Osman Sekiz’i 18 Mart Cuma günü seyirciyle buluşturacaktı. Ancak ‘Bergen’in gördüğü yoğun ilgi üzerine filminin vizyon tarihini 1 Nisan’a erteledi.

Akay, bu kararını Twitter hesabından şu sözlerle duyurdu:

“CGV Mars aradı, Ordulu bir salonun talebi: ‘Osman Sekiz 1 hafta ertelense de biz 6 salonda Bergen oynatsak!’ Ve 1 Nisan’a erteledik Osman Sekiz’i. Bergen 6-7 milyona koşuyor. Salon kazansın, sonra da biz. 2022 sinema yılıdır.”

Geçen hafta vizyona girmesi beklenen ‘Allah Yazdıysa Bozsun’ ve ‘Dijital Esaret’ filmlerinin de gösterimlerinin ertelendiği duyurulmuştu.

120 milyon TL gişe hasılatı

Box Office Türkiye’den derlenen bilgilere göre, Bergen filmi üçüncü hafta sonunda 4 milyon 94 bin 43 seyirciye ulaştı. Bergen, ‘Recep İvedik’ serisinin 3 ve 6’ncı filmlerini, ‘G.O.R.A.’, ve ‘A.R.O.G.’, ‘Eyvah Eyvah’ gibi iddialı yapımları geride bıraktı.

Türkiye’de tüm zamanların en çok izlenen yerli filmi ise 7.5 milyon seyirciyle ‘Recep İvedik 5’.

Bu arada 4 Mart’ta vizyona giren film, şimdiye dek 120 milyon 218 bin TL gişe hasılatı elde etti.

Bergen filmi rekora koşuyor! 4 milyon kişi izledi!