Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, evleniyor

Geçtiğimiz yıl şubat ayında Yıldız Çağrı Atiksoy'a evlilik teklifi eden Berk Oktay, sevgilisiyle nikah masasına oturuyor. Ünlü oyuncu, '2 Şubat'ta kız istemeye gidiyoruz. Vermezlerse zorla alacağız' diyerek espri yaptı.

Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, evleniyor

Ünlü oyuncu Berk Oktay, önceki gün Yeniköy'de görüntülendi.

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; muhabirlerle sohbet eden Oktay, "Setteyiz, yemek arası. Bir şeyler yedik, çalışmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

"Vermezlerse zorla alacağız!"

Oyuncu, sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy ile ilişkisiyle alakalı sorulara, "2 Şubat'ta istemeye gidiyoruz. Vermezlerse zorla alacağız." yanıtını vererek, espri yaptı.

Berk Oktay, "İnşallah güzel geçsin diyelim. Evimizi de taşıdık, iyiyiz. Çok şükür her şey iyi gidiyor. Tatlı heyecanlar, güzel şeyler bunlar. İnşallah Allah tamamına erdirir diyelim." şeklinde konuştu.

"Bu illetten kurtulursak her şey daha iyiye gidecek"

Oktay, aynı dizide rol aldığı yakın arkadaşı Eda Ece'nin ikinci kez korona virüse yakalanmasıyla ilgili ise "Koronavirüs illetinden dünya olarak kurtulursak her şey daha iyiye gidecek diye umuyorum. Bizde de sürekli oluyor. En son Eda oldu. Ona da buradan geçmiş olsun diyelim." ifadelerini kullandı.

Sürpriz evlilik teklifi

Öte yandan geçtiğimiz aylarda sürpriz evlilik teklifinin ardından müjdeli haberi takipçileriyle paylaşan Berk Oktay, el ele tutuştukları bu kareyi "Beraber yaşlanalım mı?' dedim, 'Evet' dedi" notuyla yayınlamıştı.

Atiksoy ise, mutluluğunu "Gel de 'Evet' deme... Sonsuzluğumuz bir olsun sevgilim" sözleriyle ifade etmişti. Çifte takipçilerinden çok sayıda "Mutluluklar" mesajı yağmıştı.

"Mutluyuz"

İkili, basın mensuplarının, "Nasıl tanıştınız?" sorusuna "Her şey çok yeni. Enerjimiz güzel. Merve Özbey'in doğum günü bizi tekrar buluşturdu. Mutluyuz" yanıtını vermişti.

"Karşılıklı oldu"

Muhabirlerin, "İlk adımı kim attı?" sorusuna ise çiftten Yıldız Çağrı Atiksoy, "Karşılıklı oldu" cevabını vermişti. Atiksoy, "Arkadaşımızın doğum gününde bir araya geldik. Duygularımızı birbirimizden saklama gereği de duymadık" şeklinde konuşmuştu.

"Nikah dairesine pek yanaşmadı!"

Evlilik planlarının pandemiden dolayı sarktığını ifade eden Yıldız Çağrı Atiksoy, "Berk'e kalsa 'Hemen evlenelim' diyor ama ben düğün, dernek, kına gecesi çok istediğim için bekleme taraftarıyım" demişti.

Sevgilisinin bu çıkışı üzerine konuşan ünlü oyuncu ise, "Hemen bir nikah dairesine götürüp, işi bitirmek istedim ama pek yanaşmadı" diyerek, gülümsemişti.