Beşiktaş, Kayseri'de 1 puana razı oldu: 0-0

Süper Lig 25. hafta kapanış mücadelesinde, Kayserispor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Fazla pozisyonun yaşanmadığı maçtan iki ekip de 1'er puanla ayrıldı ve 17 yıl sonra ilk kez iki ekip arasındaki bir mücadele golsüz tamamlandı.

Beşiktaş, Kayseri'de 1 puana razı oldu: 0-0

Süper Lig 25. haftasında, Kayserispor deplasmanına konuk olan Beşiktaş, yeni transferlerinin sahne aldığı maçta beklentilerin altında kaldı ve 0-0'lık beraberlikle sahadan ayrıldı.

Ligde son olarak Trabzonspor'u yenerek üçüncülük yarışında önemli bir zafer elde eden Beşiktaş, Kayserispor deplasmanında Joe Worrall, Ernest Muçi ve Al Musrati gibi yeni transferleriyle puan aradı.

İlk yarıda iki takım da temkinlik bir görüntü sergilerken, ikinci yarıda da farklı bir durum meydana gelmedi. Beşiktaş maçı 1 isabetli şutla tamamlarken, ev sahibi Kayserispor maçın son 10 dakikasında kurduğu baskıdan gol çıkartamadı.

Kayseri'de 0-0 berabere sona eren maçın ardından, Beşiktaş 40 puana, Kayserispor ise 29 puana ulaştı. Sarı kırmızılılar ligde bir sonraki maçında Başakşehir'e konuk olacak. Beşiktaş ise, evinde Konyaspor'u ağırlayacak.

İki takım arasında 17 yıl sonra ilk kez bir mücadele golsüz sona ererken, Kayserispor 9 maç sonra kalesini gole kapattı ve galibiyet hasreti de 10 maça çıktı.

Kaynak: Sözcü