Beste Açar-Oksal Erev aşkı bitti

Beste Açar, 2 Şubat'ta evleneceği deprem tahmin uzmanı Oksal Erev ile nikah tarihini ertelediklerini açıklamıştı. '02.02.2022 tarihini enerjiye bakarak belirledim' diyen Açar'ın ilişkisini noktaladığı ortaya çıktı.

Beste Açar-Oksal Erev aşkı bitti

Türk pop müziğinin duayen ismi merhum Kayahan'ın kızı Beste Açar (47), deprem tahmin uzmanı sevgilisi Oksal Erev ile 2 Şubat 2022’de hayatlarını birleştireceklerini duyurmuştu.

"Yaza erteledik"

Aytekin Teker’in haberine göre çift, geçtiğimiz günlerde düğünlerini ertelediklerini söylemişti. 1995'te Türkiye 3. Güzeli seçilen Açar, "Sevdiklerimizin ve dostlarımızın yanımızda olamayacağı bir tarih seçmişiz. Nikahımızı yaza erteledik." diye konuşmuştu.

Yollar ayrıldı

Ancak çiftin ilişkilerini sessiz sedasız noktaladığı ortaya çıktı. Nikah masasından dönen Açar, 14 Şubat'a yalnız girdi.

"Kelimelerin ötesinde bir kişi"

Açar, eski sevgilisi hakkında "Çok güzel bir kişiliği var. Pati aşığı, çok güzel gitar çalıyor, çok güzel şarkı söylüyor. Çok neşeli, çok keyifli... Daha neler söyleyebilirim? Kelimelerin ötesinde. Gerçekten öyle... Çok güzel bir kalbi var. 'Altın gibi bir kalbi var' derler ya... Öyle birisi..." demişti.

3 kez evlendi

Açar, 1996–1997 yılları arasında şarkıcı Tayfun ile evlilik yaşamıştı. İkili olaylı bir şekilde boşanmıştı. Açar ardından da Onur Berberoğlu ile evlendi ve Oben isimli bir oğlu dünyaya geldi. 2011-2019 yılları arasında ise Engin Haravon ile evlilik yaşadı.