Biletleri tükenen gösteri 'Doktor Ali Kerim Diler ile Estetik Sohbetler' seyirciden bir kez daha tam not aldı

BKM Organizasyonu ile bu yıl Maximum Kart ana sponsorluğunda 6. kez gerçekleşen İstanbul Komedi Festivali geçtiğimiz yıl ilk kez seyirci ile buluşturduğu, festivale özel olarak hazırlanan gösterilerden 'Doktor Ali Kerim ile Estetikler Sohbetler'i bu yıl da Maximum Uniq Box'da ağırladı.

Biletleri tükenen gösteri 'Doktor Ali Kerim Diler ile Estetik Sohbetler' seyirciden bir kez daha tam not aldı

Biletleri tükenen gösterisinde Doktor Ali Kerim Diler; mesleği ile ilgili merak edilenleri ve mesleğini icra ederken tanık olduğu eğlenceli anılarını “Doktor Ali Kerim ile Estetik Sohbetler”de anlattı.

 “Estetik Sohbetleri” izlemeye gelen isimler arasında Didem Uzel, Emel Müftüoğlu, Esra Ronabar& Barış Falay, Nuri Harun Ateş, Şükrü Avşar, Tuana Türkay ve Yıldız Kültür de vardı.

30 sene önce Türkiye’de henüz Medikal Estetik nedir bilinmezken, Milano’da eğitimini alan ve ülkemizde bu alanın öncülerinden olan Doktor Ali Kerim Diler, İstanbul Komedi Festivali kapsamında; “Estetik nedir?”, “Neye Güzel denir?”, “Selüliti kalıcı yok etmek mümkün mü?,“Botoks yılan zehiri midir? “Sosyal medyadan doktor bulunur mu?” gibi daha birçok soruyu biriç dökme hikayesi olarak seyircisiyle paylaştı.

Gösteri sonunda yapılan mini ankete verilen yanıtlarda ise,kahkahalar havada uçuştu.