Bodrumspor, Göztepe'yi yenip Süper Lig umudunu sürdürdü: 3-1

Süper Lig'e çıkacak takım 3. takımı belirleyecek olan play-off'ta Bodrumspor, Göztepe'yi taraftarı önünde 3-1 yenerek 1. Lig play-off 2. turuna yükseldi.

Bodrumspor, Göztepe'yi yenip Süper Lig umudunu sürdürdü: 3-1

Spor Toto 1. Lig Play-Off 1. Turu’nda Bodrumspor ile Göztepe karşı karşıya geldi. Bodrum İlçe Stadı’nda oynanan maçta ev sahibi takım ilk yarıda bulduğu gollerle 3-1 kazanan taraf oldu.

Normal sezonu 4. sırada tamamlayan Bodrumspor ev sahibi avantajına sahip olduğu maçta 16. dakikada Cenk ile 1-0 öne geçti. 45+1’de ise Göztepe kaptanı İsmail Köybaşı’nın kendi kalesine attığı golle Muğla ekibi durumu 2-0’a getirdi.

İkinci yarıda Göztepe’nin farkı indirme çabaları 89. dakikada meyvesini verdi. Atınç’ın attığı gol ilk önce ofsayta takılsa da VAR kontrolü sonrasında gol geçerli oldu: 2-1. Bodrumspor 90+9’da savunmada boşluk veren Göztepe’nin umutlarını bitiren golünü Umar Aminu kaydetti: 3-1.

Bodrumspor’un 2. turdaki rakibi, bu akşam saat 20.30’da başlayacak Sakaryaspor-Eyüpspor karşılaşmasının ardından belli olacak.

2. turun galibi de normal sezonu 3. sırada tamamlayan Pendikspor ile Süper Lig için final maçına çıkacak.

Süper Lig’e çıkacak takım 8 Haziran’da belli olacak

Play-Off 2. Turunda maçlar 31 Mayıs Çarşamba ve 4 Haziran Pazar günü oynanacak. Final müsabakası 8 Haziran Perşembe günü oynanacak olup, final merkezi ise daha sonra ilan edilecek.