Boşanmaya hazırlanıyorlar! Mehmet Dinçerler'den Hadise'ye olay cevap!

4.5 ay önce aile arasında gerçekleşen törenle sessiz sedasız nikah masasına oturan şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler, geçtiğimiz günlerde ayrılık kararı aldı. Mehmet Dinçerler'den Hadise'nin açtığı boşanma davasına karşılık geldi. Dinçerler, Hadise'nin 'Sanat hayatıma yönelik kıskançlıklarından dolayı kısıtlamalarda bulunmaya başladığı' sözlerine avukatı aracılığıyla yanıt verdi.

Boşanmaya hazırlanıyorlar! Mehmet Dinçerler'den Hadise'ye olay cevap!

Geçtiğimiz nisan ayında Çırağan Sarayı'nda aile arasında gerçekleşen tören ile sessiz sedasız nikah masasına oturan Hadise-Mehmet Dinçerler çiftinin, bir süredir ayrı ayrı görüntülenmesi dikkatlerden kaçmamıştı. Aşkları 4.5 ay gibi kısa bir sürede sona eren ikiliden Hadise, boşanma davasını açan taraf olmuştu.

Milliyet'ten Hüseyin Altun'un haberine göre, sanat hayatımla ilgili Mehmet Dinçerler'den baskı görüyorum" iddiasına bulunan Hadise, 14 Eylül'de Beykoz Adliyesi’nde açtığı boşanma davasının dilekçesinde şu ifadelere yer vermişti:

Mehmet Dinçerler evlendikten kısa süre sonra Hadise'nin sanat hayatını kısıtlayıcı tutum ve tavırlar sergilemeye başladı. Bu davranışlar zaman içinde psikolojik baskı boyutuna vardı. Baskılar Hadise'yi yıpratmaya başladı. Sadece kişisel hayatını değil, sanat hayatını da etkileyecek boyuta vardı. Ayrı yaşamaya başlayan çiftin evliliği fiilen de bitti.

“Mehmet’e hayatında mutluluklar diliyorum”

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile sessizliğini bozan Hadise, "Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim" demişti.

Sosyal medya hesabını kapattı

Bunun ardından; "Karşılıklı olarak çok değer vererek başladığımız ilişkimiz son bulmuş olsa da, ilişkimiz süresince Hadise'nin sanat hayatını belki de en çok destekleyen kişi oldum. Konserlerini ailem dahil en önden gururla izlediğime ve başarılarıyla da kendisiyle onur duyduğuma herkes şahit olmuşken, bugün öne sürülen iddiaları şaşkınlıkla karşılıyorum" açıklamasını yapan Mehmet Dinçerler, kısa süre sonra sosyal medya hesabını kapatmış ve Rodos'a tatile gitmişti.

Aktif hale getirdi

Tatil yaparak moral depolayan Dinçerler, geçtiğimiz hafta kapattığı Instagram hesabını yeniden açtı. Dinçerler'in iş hayatına yönelik paylaşım yapması dikkatlerden kaçmadı.

"Yanında olma isteklerim karşılıksız bırakıldı"

İş insanı, şarkıcının, “Sanat hayatıma yönelik kıskançlıklarından dolayı kısıtlamalarda bulunmaya başladığı” sözlerine cevap verdi.

Dinçerler, avukatı aracılığıyla verdiği dilekçede, “Son aylardaki konserlerinde ve çalışma ortamlarında, yanında olma isteklerim karşılıksız bırakıldı. Sahnede yaptığı şovlarıyla ilgili paylaşımlarının, kendisine karşı kamuoyunda bir algı oluşturmak üzere tasarlandığı düşüncesi doğmuştur” ifadelerini kullandı.