Brad Pitt'in 'kara liste'si ortaya çıktı! Listede kimler kimler yok ki...

Ünlü oyuncu Brad Pitt'in, tuttuğu 'iyiler ve kötüler listesi' ortaya çıktı. Listede kimler kimler yok ki! İşte, Brad Pitt'in kara listesi...

Brad Pitt'in 'kara liste'si ortaya çıktı! Listede kimler kimler yok ki...

Tüm dünyada büyük bir hayran kitlesi olan yakışıklı oyuncu Brad Pitt, geçtiğimiz günlerde Bullent Train adlı filminin gösteriminde etek giymesiyle gündeme bomba gibi düşmüştü.

Ünlü oyuncu, neden etek giydiği ile ilgili ise oldukça ilginç bir açıklama yapmıştı.

Sözcü’de yer alan habere göre, ünlü yıldız, filmin ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı Los Angeles kentinde gerçekleştirilen galasına katılmış ve çok merak edilen soruyu yanıtlamıştı. Pitt, "Bilmem! Hepimiz bir gün öleceğiz, o zaman sallayalım gitsin" demişti.

58 yaşındaki oyuncu, şimdi de tuttuğu kara liste ile gündemde. Pitt'in 'Bullet Train' filmindeki rol arkadaşı Aaron Taylor-Johnson, ünlü yıldızın bir daha birlikte çalışmak istemediği kişilerin listesini tuttuğunu söyledi.

Variety Dergisi'ne konuşan Johnson; tıpkı kendisinin de yaptığı gibi, hem sevdiği hem de tekrar sette olmak istemediği oyuncuları not aldığı anlattı:

"Brad sadece dünyaya ışık ve neşe getirmek ve iyi vakit geçirmek için orada bulunan insanların etrafında olmak istiyor.Birçok oyuncuyla çalışıyorsunuz ve bir süre sonra 'Kesinlikle bir daha bu kişiyle çalışmayacağım' gibi notlar almaya başlıyorsunuz. Brad'de de bu var: 'iyiler' ve 'kötüler' listesi.”

Pitt, listenin varlığını henüz doğrulamamış olsa da projelerine bakarak tahminlerde bulunmak zor değil.

İşte, Brad Pitt'in iyiler ve kötüler listesi...

Pitt, listenin varlığını henüz doğrulamamış olsa da projelerine bakarak tahminlerde bulunmak zor değil. Pitt’in iyiler listesinde hiç şüphesiz birkaç defa aynı projede yer aldığı Sandra Bullock ve Logan Lerman yer alıyor.

Ayrıca yıllar boyunca Julia Roberts, Cate Blanchett, Leonardo DiCaprio ve yönetmenler Quentin Tarantino, David Fincher ile de sık sık bağlantı kurdu. Ancak ünlü oyuncunun istikrarlı birliktelikleri yanında çalışmak istemediği isimler de var. Pitt’in kesinlikle çalışmayacağı isimler arasında hiç şüphesiz eski eşi Angelina Jolie başta geliyor.

Pitt’in beraber çalışmayacağı isimler arasında ünlü bir isim daha var: Tom Cruise. Pitt’in 1994 yapımı “Vampirle Görüşme” filminden beri Tom Cruise ile hiç çalışmadığı görülüyor.

Pitt’in tekrar çalışmadığı beraber yer aldıkları projeden de mutsuz olduğu isimler arasında Harrison Ford da var. 1997 yapımı aksiyon filmi sessiz Düşman (The Devil’s Own) filminde birlikte rol aldıktan sonra Pitt, Rolling Stone’a filmin çekimleri için en sorumsuz film olarak tanımlamıştı ancak daha sonra hayal kırıklığının Ford’a yönelik olmadığını da belirtti.

Yine de ikilinin tekrar bir filmde rol almaması dikkat çekici.