Brandistanbul PR Ajans Başkanı Hatice Kumalar, umut mesajı verdi

Gerçekleştirdiği etkili iletişim çalışmaları ile adından söz ettiren Brandistanbul PR, boğazın eşsiz manzarasında Antakya lezzetleri ve şovların yer aldığı Le Vapeur Magique'te 2024'e merhaba dedi. Brandistanbul PR Ajans Başkanı ve iş kadını Hatice Kumalar'ın doğum gününün de kutlandığı gecede dostluklar pekişti, eğlenceli anlar yaşandı. Medya ve iş dünyasını bir araya getiren etkinlikte 'Savaşların son bulduğu, barış dolu bir yıl' vurgusu dikkat çekti.

Brandistanbul PR Ajans Başkanı Hatice Kumalar, umut mesajı verdi

Gerçekleştirdiği PR çalışmaları ve iletişim danışmanlığı hizmetleri ile adından söz ettiren Brandistanbul PR İletişim Ajansı, Le Vapeur Magique’te verdiği renkli ve eğlenceli davetle 2024’e merhaba dedi. Boğazın eşsiz manzarası eşliğinde medya ve iş dünyasını buluşturan davette dostluklar ve yeni seneye dair umutlar paylaşıldı.

Ülkemizdeki halkla ilişkiler faaliyetlerini uluslararası boyuta taşımak, sektör ve kuruluşlara özel iş projeler üretmek için inhouse çalışma modelini geliştiren Brandistanbul PR’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen gecede katılımın yüksek olması dikkat çekti.

Ajans Başkanı Hatice Kumalar liderliğinde nitelikli ve dinamik bir ekibe sahip olan Brandistanbul PR ev sahipliğinde, Le VapeurMagique’te gerçekleştirilen davette neşeli anlar yaşandı. Dostlukların pekiştiği gecede canlı müzik ve dans gösterisi yoğun ilgi gördü.

Başarılı PR’cı Kumalar’ın doğum günü de kutlandı

Duayen gazetecilerin, televizyoncuların ve influencerlerın yer aldığı görkemli davette iş dünyasının pek çok başarılı ismi de geceye tanıklık etti.

Davette aynı zamanda Brandistanbul PR Ajans Başkanı Hatice Kumalar’ın geçmiş doğum günü kutlaması da gerçekleşti.

Konuklarıyla tek tek ilgilenen Kumalar yaptığı konuşmada “İyiliğin gücüne ve paylaşmanın enerjisine inanıyorum. Geçmiş doğum günüm vesilesiyle iyiliği ve dostluğumuzu paylaşmak adına düzenlediğimiz bu gecede benimle olan tüm arkadaşlarıma, dostlarıma ve ekibime gönülden teşekkür ederim. Ne hissedersek, nasıl davranırsak hayatımıza onlar yansır. Savaşların olmadığı, çocukların ve masumların katledilmediği ve sevgi dolu bir dünyaya merhaba diyeceğimiz bir 2024 yılı olmasını temenni ediyorum. Güzel insanların varlığıyla, dostluklara sımsıkı sarıldığımız, birbirimizin başarılarıyla gurur duyduğumuz, bu ekosistemimizi büyüttüğümüz bir yıl diliyorum hepimize.” diye konuştu.

Antakya mutfağından lezzetler ve şovlarla keyifli anların yaşandığı davette, Brandistanbul PR ajans sahibi ve başarılı iş insanı Hatice Kumalar’ın doğum günü kutlaması da renk kattı. İş tutkusuyla yol alan başarılı kadın girişimci Kumalar, bu özel gecede sevdikleriyle bir araya gelmenin mutluluğunu dolu dolu yaşadı. Doğum günü kutlamalarının devamında Yüzen restoran Le Vapeur Magique DJ’ nin popüler müziklerine, konuklar danslarla eşlik etti. Müziğin ritmiyle coşan misafirler, dans ederek, eğlence dolu bir gece geçirdi. Davetliler gece boyunca boğazın muhteşem manzarası, eğlenceli müzikler ve dans showlarla doyasıya eğlendi.

İletişim danışmanlığı ve PR alanlarında faaliyet gösteren Brandistanbul PR Ajansı 2009 yılının ilk çeyreğinde kuruldu. Ekonomi, Sağlık, Kültür sanat, Gastronomi, etkinlik ve organizasyon başta olmak üzere her alanda danışmanlık hizmeti sunan Brandistanbul PR daveti, Boğazın siyah efsanesi Le Vapeur Magique’in güler yüzlü personeli, lezzetli Antakya mutfağı, kaliteli sunumu ve dans gösterileri ile konuklardan tam not aldı.

Brandistanbul PR Ajans Başkanı Hatice Kumalar, umut mesajı verdi

Brandistanbul PR Ajans Başkanı Hatice Kumalar, umut mesajı verdi