Bu da oldu! Seda Sayan, dondurttuğu yumurtalarını satışa çıkardı! Bakın ilk talibi kim oldu!

Ünlü şarkıcı Seda Sayan'a geçtiğimiz günlerde çocuk isteyip istemediği sorulmuştu. O defteri kapattığını söyleyen Sayan, yıllar önce dondurttuğu yumurtalarını satışa çıkardı.

Bu da oldu! Seda Sayan, dondurttuğu yumurtalarını satışa çıkardı! Bakın ilk talibi kim oldu!

Kendisinden 25 yaş küçük olan meslektaşı Çağlar Ökten ile yaklaşık 7 ay önce nikah masasına oturan Seda Sayan, çocuk açıklamasıyla gündeme geldi.

Ökten ile çocuk sahibi olmak istemediklerini belirten Sayan, 20 yıl önce dondurttuğu yumurtaları hakkında konuştu.

Seda Sayan, 20 yıl önce dondurttuğu yumurtalarını kullanmayacağını söyleyerek "Çağlar'la çocuk işini kapattık. Yumurtalarımı NFT olarak satışa çıkarabilirim" dedi.

tv8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Seda Sayan, dondurttuğu yumurtalarını satışa çıkaracağını söyledi.

Çocuk sahibi olmakla ilgili konuşan 59 yaşındaki Seda Sayan, "Muhabir arkadaşım 'Bu evliliği çocukla taçlandırmayı düşünüyor musunuz?' diye sordu. Ben de benim bir yavrum, Çağlar'ın da bir yavrusu var. Biz bu işi kapattık dedim. Ben 20 sene önce yumurtalarımı dondurttum.

Gençken dondurulduğunda hiçbir şey olmuyor. Yaş ne olursa olsun sağlıklı yumurtalık anneye enjekte edildiğinde gebelik mümkün oluyor. Benim onları kullanmama gerek kalmayacağı için yumurtaları satarım" dedi.

Seyhan Soylu talip oldu

Öte yandan Sisi lakabı ile tanınan Seyhan Soylu da, Al Sana Haber adlı YouTube programında Seda Sayan’ın yumurtalarına taklip olduğunu belirterek “Sedacığım, senin yumurtalarına 100 bin dolar veriyorum” dedi.