Çağla Şıkel'den Tolga Akış sorusuna gülücüklü yanıt!

Son dönemin popüler şarkıcılarından Zeynep Bastık'la geçen yıl nikah masasına oturan ve geçtiğimiz haftalarda tek celsede boşanan Tolga Akış'ın, ünlü model Çağla Şıkel ile aşk yaşadığı iddia edilmiş ancak Akış bu iddiaları yalanlamıştı. Önceki gün Kuruçeşme'de görüntülenen Şıkel ise, Tolga Akış'la ilgili sorulara verdiği yanıtla dikkat çekti.

Çağla Şıkel'den Tolga Akış sorusuna gülücüklü yanıt!

Geçtiğimiz sene temmuz ayında görkemli bir düğünle evlenen Tolga Akış ve Zeynep Bastık çifti, evliliklerinin birinci yılı dolmadan boşanma kararı almıştı.

Milliyet'ten Hüseyin Altun'un haberine göre, ünlü şarkıcı, ayrılık kararını; "Tolga benim için bir sevgiliden veya eşten çok daha fazlası oldu hep. O yüzden bu evliliği sonlandırma kararı alırken çok dramatize etmedik. Çünkü biliyoruz ki dört sene boyunca bizi asla endişeye düşürmeyen sonsuz sevgimiz, birbirimize duyduğumuz güven en başta geliyor, öyle olmaya da devam edecek. Kurduğumuz tüm hayalleri gerçekleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Kısacası birbirimizin hayatından çıkmıyor, sadece şekil değiştiriyoruz. Ve birbirimizi çok seviyoruz" sözleriyle duyurmuştu.

"Seni çok seviyorum zeynocum"

Tolga Akış ise sosyal medya paylaşımına, "Bugün çıkan boşanma haberleri ile ilgili ilk ve son iki cümle edeyim. Haber doğru fakat Zeynep benim sevgilim veya eşim değil, ailem. Evlilik işini çok beceremedik evet, ama birlikte becerebildiğimiz çok fazla şey var. Onları yapmaya ve birbirimizin başına bela olamaya devam edeceğiz. Seni çok seviyorum Zeynocum" notunu düşmüştü.

Tek celsede boşandılar

Geçtiğimiz günlerde anlaşmalı olarak tek celsede boşanan Zeynep Bastık-Tolga Akış çiftinden Akış hakkında yeni bir iddia ortaya atılmıştı. Tolga Akış'ın; Emre Altuğ ile 2008 yılında başlayan evliliği 2015'te anlaşmalı olarak sona eren iki çocuk annesi Çağla Şıkel'le aşk yaşadığı iddia edilmişti.

Akış'tan 'Çağla' açıklaması

İkilinin şarkıcı Edis'in kulisinde dans ettiği iddiaları ise magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sosyal medyada gündem olan videonun ardından Tolga Akış'tan Çağla Şıkel ile aşk yaşadığı iddialarıyla ilgili açıklama gelmişti.

Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan Akış, "Videoda bana benzettiğiniz kişi Tayfun. Ben orada yokum. Ben o sıra hangover olmuşum, odada yatıyorum... Orası da Edis'in kulisi değil. Alaçatı'da Gizem ve Tayfun'a ait tatlı bir mekan..." ifadelerini kullanmıştı.

Çağla ti’ye aldı

Arkadaşlarıyla gittiği mekanda eğlenen Çağla Şıkel ise aşk iddialarını tiye almıştı. Arkadaşlarıyla mekanda çektirdikleri bir fotoğrafı paylaşan Şıkel, "Edis'in kulisi" notunu düşmüştü.

"Daha sonra konuşuruz"

Tüm bunların ardından 43 yaşındaki model Çağla Şıkel, geçtiğimiz akşam Kuruçeşme'de yer alan bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı. Hızlıca aracına binen ünlü isim, basın mensuplarıyla konuşarak Çeşme tatilinin çok iyi geçtiğini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Çeşme’de yakınlaştıkları iddia edilen ve adının aşk dedikodularına karıştığı Zeynep Bastık’ın eski eşi Tolga Akış hakkındaki sorulara Şıkel, “Daha sonra konuşuruz” demekle yetinip güldü.

Ünlü isim, böylelikle aşk haberlerini yalanlamamış oldu.

"Çok büyük bir aşk yaşamam lazım"

Öte yandan geçtiğimiz yıl özel hayatıyla ilgili konuşan Şıkel, "Yanınızda birini göremeyecek miyiz?" sorusuna, "Ben de isterim ama şu an tek başıma olmayı ben istedim. İleride yanımda birinin olmasını da ben isteyeceğim" yanıtını vermişti.

Ünlü manken, "Aşk tabii ki çok güzel bir şey ama bu dakikadan sonra herhangi bir aşk yaşamam. Hoşlandım diye biriyle beraber olamam. Biriyle el ele çıkmak için çok büyük bir aşk yaşamam lazım" şeklinde konuşmuştu.

Çağla Şıkel'den Tolga Akış sorusuna gülücüklü yanıt!