Çağlar Ökten'ten eşi Seda Sayan ile ilgili ilginç itiraf! '2022 yılında…'

Şarkıcı Seda Sayan ve kendisinden 25 yaş küçük meslektaşı Çağlar Ökten yaklaşık sekiz ay önce dünyaevine girmişti. Ökten, eşi Seda Sayan'ın kendisine eşlik ettiği gecede sahne öncesi kuliste basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 2022'de ruh eşini bulduğunu söyleyen şarkıcı, 2023 hedefini açıkladı.

Çağlar Ökten'ten eşi Seda Sayan ile ilgili ilginç itiraf! '2022 yılında…'

Müzisyen Çağlar Ökten ile sürpriz bir şekilde dünyaevine giren Seda Sayan, geçtiğimiz haftalarda 'çocuk' sorusuna verdiği yanıt ve sonrasında yaptığı açıklama ile adından söz ettirmişti.

Sinan Engin ile evliliğinden 32 yaşında bir oğlu olan Seda Sayan, TV8'de ekranlara gelen '2. Sayfa' programına telefonla bağlanmış ve şu açıklamayı yapmıştı:

“20 sene önce yumurtalarımı dondurttum. Gençken dondurulduğunda hiçbir şey olmuyor. Yaş ne olursa olsun sağlıklı yumurtalık anneye enjekte edildiğinde gebelik mümkün oluyor. Çağlar'la çocuk konularını hiç konuşmadık. Eşimin çocuğu olmasaydı o yumurtaları kullanırdım. Ben artık torunumu sevmek istiyorum. Yumurtalarımın NFT'sini satışa çıkartabilirim.”

Yumurtalar fiziki olarak satılmayacak. Yani bu yumurtaları kullanarak kimse çocuk sahibi olamayacak. Yine de kimlerin NFT'ye talip olacağı merak konusu olmuştu.

Çağlar Ökten'ten eşi Seda Sayan ile ilgili ilginç itiraf! '2022 yılında…'

Seda Sayan eşlik etti

Milliyet'ten Hüseyin Altun'un haberine göre, şarkıcı Çağlar Ökten, önceki akşam Bahçeşehir'de sahne aldı. Ökten, eşi Seda Sayan'ın kendisine eşlik ettiği gecede sahne öncesi kuliste basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ökten, "Bu akşam çok güzel bir sahnemiz olacak. Bizi dinlemeye gelenler keyifli bir akşam geçirecek" dedi.

"2022 benim yılım oldu"

Şarkıcı, "2022 yılı sizin için nasıl geçti?" sorusuna "Her anı çok kıymetli, her anı çok özel bir yıl geçti. Bir kere en önemlisi ruh eşimi buldum, eşim dediğim insanı buldum ve onunla evlendim. O yüzden 2022 galiba benim yılım oldu. İnşallah bütün yıllarım böyle geçer" cevabını verdi.

Çağlar Ökten'ten eşi Seda Sayan ile ilgili ilginç itiraf! '2022 yılında…'

"Sıra kariyer basamaklarını çıkmakta"

2023 yılından beklentilerini de açıklayan Çağlar Ökten, "2022 yılında aşkı buldum. Şimdi sıra kariyer basamaklarını çıkmaya geldi. Şimdi yeni şarkı hazırlığındayım. Yeni yılda çıkacak" dedi.

"Yakın dostlarımız sürpriz yaptı"

Geçtiğimiz hafta eşi Seda Sayan ile sürpriz bir şekilde kutladıkları akşam hakkında da konuşan Çağlar Ökten, "O akşam çok güzel bir geceydi. Sağ olsunlar yakın dostlarımız bize sürpriz yaptı. Seda'nın haberi varmış. O da beni kandırdı. Sonra olaylar gelişti. Harika bir sürprizdi. Emeğe geçenlere çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

"Geçen sene ağlatmıştım"

Ökten, "30 Aralık Seda hanımın doğum günü bir sürpriz yapacak mısınız?" sorusuna "Evet kendisine bir sürpriz hazırlıyorum. Geçen yaptığım sürpriz doğum günüyle onu ağlatmıştım. Bu yıl belki uzaylara çıkamayacağım ama güzel bir sürpriz hazırladım" yanıtını verdi.

Çağlar Ökten'ten eşi Seda Sayan ile ilgili ilginç itiraf! '2022 yılında…'