Canlı yayında gergin anlar! Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto yüzleşti!

Araları bir süredir bozuk olan Söylemezsem Olmaz yorumcuları Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto Dalga canlı yayında yüzleşti. Seren Serengil, mobinge uğradığını söylerken Bircan Bali de 'Benim arkamdan söylediklerini burada söylemeye utanırım' dedi.

Canlı yayında gergin anlar! Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto yüzleşti!

Seren Serengil ile Bircan Bali, yorumculuk yaptığı Söylemezsem Olmaz programında "Sözümü kesme" diyerek geçtiğimiz haftalarda canlı yayında tartıştı. Bugün ekrana çıkan Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto Dalga canlı yayında yüzleşti.

Seren Serengil'in Instagram hesabından yaptığı "Bana mobing yapılıyor" paylaşımına sinirlenen Bircan Bali, Serengil'e "Sana birilerinin mobing yaptığını söyleyerek bizi zan altında bırakıyorsun. Bunu bir açıklar mısın?" diye sordu.

Bali'nin sözleri üzerine konuşan Seren Serengil, "Ben Amerika'ya giderken sizi öperek gittim. Keşke olmasaydı ama bir şekilde oldu. Çözülmesi gereken yer burası değil. Birbirimizle alakalı, kızgınlığımız ya da endişemiz varsa burası değil. Senin bu son olaylara kadar bana bir saygısızlığın olmadı. Ben yokken 'Biz çok iyi bir ikiliyiz falan' dediniz. Bir takım şeyleri hak etmediğimi düşünüyorum. Biz her konuşmadığımız birbirimizin düşmanına mı gideceğiz. Benim ses kaydımı yayınlamak için montaj yapıldı, ben de sinir krizi geçirdim. Ben hiçbir zaman yakınlarımla böyle olmak istemiyorum. Bizim aramızda kim daha çok konuştu diye laf olmamalı. Biz tartışabiliriz yapımcımız da bunu ekrana yansıttığı için onun da suçu var" dedi.

Bircan Bali ise, "Ben senin söylediklerini söylemeye utanırım. Benim seninle bir sorunum yoktu. Seninle de hiç sorunum yok. Biz hiçbir şey de yazmıyoruz. Bu soğuk savaşı sen devam ettiriyorsun. Biz senin programdan gitmeni istemiyoruz. Kimse sana mobing de yapmıyor" diyerek tepki gösterdi.

Serengil'in, "Ödül gecesinde ben 1. sırada oturdum, siz 4. sırada oturmuşsunuz. Siz benim partnerlerimsiniz" sözlerine sinirlenen Bali, "Olacak iş mi? Öyle bir şey olabilir mi? Senin 1. sırada oturup bizim 4. sırada oturmamız... O zaman sen birinci sıralardaki programları yap biz dördüncü sıralardakileri. Bize 'Seren, protokolde ben yalnız oturacağım dedi' dediler" ifadelerini kullandı.

Serengil, sözlerine şöyle devam etti:

"Sizi birileri dolduruyor, bir şey var, çözemiyorum. Bunun çözümü de burada olmaz. Ben senin burada olman için 3 ay dil döktüm. Senin bütün mesuliyetimi üstüme almıştım. Ben seni bu kadar seven bir arkadaşınım. Ben sevdiğim insanlara kızıp kırılıyorum.”

Konuşmaları en başından beri sessizce dinleyen Arto ise Serengil'in sözlerinin ardından "Keşke sorunları kendi başımıza çözsek. Instagram üzerinden hakaretler, cinsiyetçi şeyler, leş gibi hareketler. Sen hani çok kibarsın ya. Senin bunlara yol vermen çok kötü. Sen hiçbir zaman susmazsın. Avukatın mobingden bize dava açsın. Biz ne yapalım?" diyerek tepkisini dile getirdi.