Cannes Film Festivali'ne katılan oyuncu ve yönetmen Muharrem Uğurlu, CZN Burak'ı savundu

Dünyanın dört bir yanından film yapımcıları, yönetmenler, aktörler ve endüstri profesyonellerinin katılım sağladığı, Fransa'nın Cannes şehrinde yapılan ve bu yıl 77.si düzenlenen Cannes Film Festivali'ne oyuncu ve yönetmen Muharrem Uğurlu'da gözlemci heyet ile katılım sağladı.

Cannes Film Festivali'ne katılan oyuncu ve yönetmen Muharrem Uğurlu, CZN Burak'ı savundu

Muharrem Uğurlu, festivalde gerçek bir hikayeden yola çıkılarak yapılmış “Be Maria” filmden çok etkilendiğini ve bu yıl  uzun metraj bir Türk filmi olmamasından dolayı çok üzüldüğünü belirtti.

Cannes Film Festivali'nde CZN Burak'ın ‘’Yılın İş Adamı Ödülü’’ almasından dolayı bir Türk vatandaşı olarak çok fazla gururlandığını ve bunu kendisinin hak ettiğini düşündüğünü belirtti.

CZN Burak ile karşılaştığında bir Türk girişimci işadamı olarak festival tarafından davet edilidiğini ve ödüllendirildiğini aynı zamanda CZN Burak için yapılan tüm olumsuz eleştirilere katılmadığınıda altını çizerek belirtti.

Muharrem Uğurlu ''Elinizi kolunuz sallayarak filmlere giremezsiniz çok önceden rezervasyonlar yapılıyor, bu rezervasyonlar takip ediliyor. Akreditasyon şart. Çünkü çok net ve keskin çizgileri ile işleyen bir organizasyon var büyük bir titizlikle'' dedi.

01-14 Haziran tarihleri arasında İBB Kültür ve Beyoğlu Belediyesi'ninde destekleriyle Asmalı Sahne tarafından 2.Kadın Yüzler Festivali'ni hazırlayan Muharrem Uğurlu çok heyecanlı olduğunu belirtti.