Çiftçiliği bırakan Abdullah Aslan, sinemacı oldu

7 yıl önce mahallesinde çekilen sinema filminden etkilenerek sektöre giren çiftçi Abdullah Aslan, dördüncü filmini izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Çiftçiliği bırakan Abdullah Aslan, sinemacı oldu

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde yaşayan Abdullah Aslan, Bentbaşı Mahallesi’ndeki arazilerini satarak sinema sektörüne girdi.

Arazilerin satışından elde ettiği gelirle profesyonel oyunculuk eğitimi alan ve daha önce 3 film çekerek izleyicinin beğenisine sunan Aslan, 4. filmini beyaz perdeye aktarmak için kolları sıvadı.

‘Ben Babayım’ isimli filminin çekimlerine başlayan Aslan, 2 ay sonra filmi izleyicilerle buluşturmayı hedefliyor.

“Benim için bir sevda”

Aslan, şöyle devam etti:

“Son filmimin yazarı, yapımcısı, yönetmeni ve oyuncusu olmaktan çok mutluyum. Sağ olsunlar hem oyuncu arkadaşlarım hem teknik ekip arkadaşlarım bu filmin daha güzel çıkması için çaba gösteriyor. Sinema sektörüne 2015’te başladım ve araya salgın sürecinin girmesi nedeniyle şu anda dördüncü filmi çekiyorum. Bu benim için bir başarıdır. Senaryoyu, gerçekte yaşananları ve duygularımı katarak yazıyorum. Oyuncuların da bu senaryoyu beğenmesi beni çok mutlu ediyor. Sinema filmi çekmek benim için bir sevdadır, hayatımın bir parçası olmuştur.”

Oyuncu Metin Keçeci de filmin senaryosunu görünce beğendiğini ve rol almak istediğini belirtti.

Oyuncu Tülay Bulut da senaryoyu beğendiğini ve filmde rol almaktan memnuniyet duyduğunu kaydetti.