Çok tartışılmıştı! Demet Özdemir'den flaş gelinlik kararı!

Geçtiğimiz günlerde Oğuzhan Koç ile dünyaevine giren Demet Özdemir, düğünde 3 ayrı gelinlik giymişti. Gelinliklerden biri tartışma konusu olurken Özdemir'den flaş bir karar geldi.

Çok tartışılmıştı! Demet Özdemir'den flaş gelinlik kararı!

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, Haziran ayında bir süredir beraber olduğu Oğuzhan Koç ile nişanlanmıştı. Yaklaşık 2 yıldır Özdemir ile birlikte olan müzisyen ve oyuncu Oğuzhan Koç, evlilik teklifini 14 Şubat Sevgililer Günü’nde yapmış ve ‘evet’ yanıtını almıştı.

Yaz aylarını bekleyen çift, Demet Özdemir’in Disney Plus için çekilen filmi Dünyayla Benim Aramda’nın bitmesinin hemen ardından aile arasında gerçekleşen bir törenle nişanlandılar.

After party görüntüleri ile sosyal medyada çok konuşulan çiftin 26 Ağustos’ta evlenecekleri gündeme gelmişti. Ancak İstanbul’da yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle çiftin düğününün 28 Ağustos Pazar akşamına ertelendiği de bir süre sonra öğrenilmişti.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, Six Senses Kocataş Mansions otelde gerçekleşen düğünle dünyaevine girdiler.

Uzun süredir ilgiyle takip edilen genç nesil oyuncular arasında olan Demet Özdemir’in hayranları, en çok düğünde nasıl bir gelinlik giyeceğini merak ediyordu. Oyuncunun Eda Güngör ve Nihan Peker imzalı iki özel tasarım ile birlikte ayrıca Alexander McQueen markası da dahil 3 gelinlik birden giyeceği bir süre önce gündeme gelmişti.

Tüm gelinliklerinin toplam değerinin de 200 bin TL olduğu da konuşuldu. Demet Özdemir, herkesi kendisine hayran bırakan gelinliklerinden biriyle ilgili verdiği kararla herkesin takdirini kazandı.

Mütevazi kişiliği, samimi ve cana yakın tavırlarıyla sevilen oyuncu, bir gelinliğini instagram hesabında kendisini takip eden 15,3 milyon takipçisi arasından düğünü en yakın olan birine hediye edecek.

Demet Özdemir’in bu sürpriz davranışı, özellikle evlenmek üzere olan takipçilerini çok mutlu etti. Şimdi gelinliğin kime gideceği büyük merak konusu oldu. (Televizyon Gazetesi)