Cristiano Ronaldo yeni takımını buldu

Cristiano Ronaldo, Avrupa'dan ayrılıyor. 37 yaşındaki yıldız futbolcunun Manchester United'dan sonraki durağı belli oldu.

Cristiano Ronaldo yeni takımını buldu

Dünya Kupası başlamadan önce Manchester United ile sözleşmesini fesheden Cristiano Ronaldo, Avrupa’dan ayrılıyor. Uzun süredir Ronaldo’nun peşinden koşan Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr, yıldız oyuncuyu ikna etti.

37 yaşındaki Ronaldo, Avrupa’da kalıp Şampiyonlar Ligi arenasında sahne almaya devam etme isteğine rağmen menajeri Jorge Mendes, yıldız isme Avrupa’dan istediği kontratı bulamadı. Suudi Arabistan merkezli Al Riyadh’ın haberine göre; Ronaldo’nun kendini Al-Nassr’a bağlayacak imzayı attığı iddia edildi.

Dudak uçuklatan rakam

CBS Sports’a göre Cristian Ronaldo, Al-Nassr’dan sezon başına 75 milyon Dolar kazanacak. Yıldız isim yeni takımıyla 2.5 yıllık sözleşme imzalayacaak.

Yarın akşam TSİ 20.30’da Al-Khaleej ile karşılaşacak olan Al-Nassr’ın Ronaldo’yu bu maçtan sonra resmen duyuracağı iddia edildi.

Lyon ve Roma’nın eski teknik direktörü Rudi Garcia’nın teknik direktörlüğünü yaptığı Al-Nassr, Suudi Arabistan Pro League’de 10 maç sonunda ikinci sırada bulunuyor.

2015’teki sözü hatırlandı!

Ronaldo’nun 2015 yılında katıldığı The Johathan Ross Show’da yaptığı açıklamalar sosyal medyanın gündemine düştü.

Suudi Arabistan’a giden Ronaldo, yıllar önce şu cümleyi kurmuştu:

“Eğer derdim para olsaydı, Katar’a transfer olurdum. Muhtemelen bana daha çok öderlerdi. Benim için mesele para değil, tutku!”