Danla Bilic ile Kubilay aşkı neden bitti? 'Ayrılığımın sebebi…'

Makyaj videoları ile büyük bir izleyici kitlesine ulaşan ve sonrasında sosyal medya fenomeni olan Danla Bilic, önceki gece Nişantaşı'nda bir mekanda gerçekleşen lansmana katıldı. Oyuncu Kubilay Aka ile ilişkisi kısa süren Bilic, merak konusu olan ayrılık nedenine dair basına yansıyan haberlere gönderme yaparken 'Herkes aşk hayatımı konuşuyor' diyerek sitemde bulundu.

Danla Bilic ile Kubilay aşkı neden bitti? 'Ayrılığımın sebebi…'

Oyuncu Kubilay Aka ile sosyal medya fenomeni Danla Bilic, geçtiğimiz eylül ayında el ele görüntülenmişti. Çiçeği burnunda sevgililer, şarkıcı Berkay Şahin'in Kuruçeşme Açıkhava'daki konserinin ardından soluğu aynı semtteki bir mekanda almıştı. Trafik yoğunluğundan dolayı yürüyerek mekana gelen ikili, konserin ardından baş başa eğlenmeye devam etmişti. Kısa süre sonra ise sürpriz aşkta yeni bir gelişme yaşanmıştı.

"Danla ile kafamız uyuşmadı"

Milliyet’ten Hüseyin Altun’un haberine göre, geçtiğimiz günlerde Zorlu PSM'de gerçekleşen bir ödül törenine katlan Kubilay Aka, Danla Bilic ile ilişkisinin bittiğini duyurmuştu:

"İlişkimiz Danla'nın yaptığı herhangi bir açıklamadan dolayı bitmedi. Denedik olmadı, kafalar uyuşmadı. Bu konuda fazla konuşmak istemiyorum. İlişkimiz bitti."

Danla Bilic ile Kubilay aşkı neden bitti? 'Ayrılığımın sebebi…'

"Herkes bizim aşk hayatımızı konuşuyor"

Danla Bilic ile kendisi gibi fenomen olan Ala Tokel, önceki gece Nişantaşı'nda katıldıkları bir parfüm markasının lansmanında birlikte ayrıldı. Arkadaşına övgüler yağdıran Bilic, "Herkes bizim aşk hayatımızı ve sansasyonel yönlerimizi konuşuyor ama duygusallığı ve profesyonelliği çok iyi ayırıyoruz. Ala, belki evde ölüyor ama kalkıyor yine de işine gidiyor. Aşk hayatımızda bazı fiyaskolar oluyor tabii ki. Genciz, öğreniyoruz ve deneyimliyoruz" diyerek, kahkaha attı. Ala Tokel de Danla Bilic için "Bence Türkiye'nin tek influencerı" şeklinde konuştu.

"Hayır, sus!"

Hakkında yapılan haberlere güldüğünü belirten Danla Bilic, "Geçen gün şey yazmışlar. Kubilay ile ayrılığımın sebebi popo implantımmış" ifadelerini kullandı. Bu sırada Ala Tokel, arkadaşının ağzını kapatarak, "Hayır, sus!" dedi. İkili, daha sonra kahkahalara boğuldu.

Danla Bilic ile Kubilay aşkı neden bitti? 'Ayrılığımın sebebi…'

'İhanet' iddiası!

Kubilay Aka, daha önce 'Vatanım Sensin' dizisinden rol arkadaşı Miray Daner ile aşk yaşamış, güzel oyuncuyu aldattığı yönünde magazin basınına yansıyan haberlerin gölgesinde ilişkileri son bulmuştu.

"Çoktan bitti"

Danla Bilic ise 'tatlıcı' lakaplı Berat Demir'le yollarını ayırdıktan sonra Poyraz Teoman'la birliktelik yaşamıştı. Aradığı mutluluğu bulamayan Bilic, Yusuf Engin'le yeni bir aşka yelken açsa da bu beraberlik de uzun sürmemişti. Yazın başında barıştığı Engin ile tatil yapan Bilic, aşk sorularına, "Çoktan bitti" yanıtını vermişti.