Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç aşkında kısa süreli ayrılığın perde arkası ortaya çıktı

Aşklarıyla magazin gündemini sıkça meşgul eden Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti, kısa süreli ayrılığın ardından ilişkilerine bir şans daha vermişti. Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un kısa süreli ayrılığının nedeni bakın neymiş!

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç aşkında kısa süreli ayrılığın perde arkası ortaya çıktı

Yaz aylarında başlayan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç aşkı, geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir şekilde sona erdi. Sessiz sedasız ayrılan ikili sosyal medyadan birbirini takip etmeyi bıraktı.

Takvim’in haberine göre, sevilen çiftin ayrılık nedenine dair açıklama yapmaktan kaçındı. İkilinin ayrılığı yalnızca 1 ay sürdü.

Oğuzhan Koç'un sevgilisine 14 Şubat için çok özel ve unutamayacağı bir parti hazırladığı ve barıştıkları ortaya çıktı.

Kısa süreli ayrılığın nedeni...

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un Paris tatili sönüşü ilişkisini noktalaması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ünlü çiftin kısa süreli ayrılık yaşamasına Şükrü Özyıldız'ın neden olduğu iddia edildi.

Şükrü Özyıldız ile Aşk Taktikleri filminde başrollerini paylaşan Demet Özdemir'in partneri ile yakınlığı Oğuzhan Koç'u rahatsız etti.

İddialara göre Oğuzhan Koç, ikilinin ilişkisini kıskandı ve sorunlar yaşamaya başladı.

Şükrü Özyıldız'ın Demet Özdemir hakkında söylediği "Onunla çalışmak çok keyifliydi. Umarım tekrar çalışırız" sözleri ise Oğuzhan Koç'un kıskançlığını alevlendirdi.

Haber