Deniz Seki: İnci Taneleri, inci gibi dizilmiş bir dizi

İnci Taneleri dizisi seyirciyi ekrana kilitlemeye reytinglerde ise her hafta zirveye oynamaya devam ederken şimdi de 20 yıl önce vizyona giren Gönül Yarası filmi ile benzerlik taşıdığı yolundaki bir iddia ortaya atıldı.

Deniz Seki: İnci Taneleri, inci gibi dizilmiş bir dizi

Bu iddia sosyal medyada çok ses getirdi. Kimileri benzerlik var derken bazıları ise, ‘İnci Taneleri başlı başına eğiten öğreten bir dizi’ dedi.

Magazin gazetecisi Funda Erkoç'un haberine göre; İnci Taneleri dizisi hakkında bir yorumda Türk pop müziğinin efsanesi Deniz Seki’den geldi.

Deniz Seki: “Mutlaka bir gün hayat hikayemi Yılmaz Erdoğan'a yazması için emanet edeceğim”

Deniz Seki, dizi hakkında “Bu kadar dizi kirliliği içinde İnci Taneleri kadar güzel inci gibi dizilmiş bir dizi daha yoktur. Bu dizinin arkasındayım. Bir gün hayat hikayemi yazmaya karar verirsem benim hayatımı yazacak tek bir kişi var o da Yılmaz Erdoğan’dır.

Bu dizi aslında çok şey öğretiyor özellikle de edebiyatı sevdiriyor imla hatalarına dikkat çekiyor aslında izletirken bilinçaltına da eğitici öğretici mesajlar gönderiyor ve bunların hepsini kıvrak zekası sağlam kalemi ile Yılmaz Erdoğan yapıyor. Diziyi ilmek ilmek işlemiş Yılmaz Erdoğan ve tüm oyuncularda mükemmel” dedi.