Didem Kınalı, ilk kez sahne aldı

Yeni şarkısını müzikseverlerle buluşturmasının ardından ilk kez sahne alan oryantal Didem Kınalı, geceye birçok dostunu davet ettiğini ifade etti. Sahnesine gelmeyen kişiler için 'Ben davet ettim. Gelmek istemeyen gelmesin' diyen Kınalı, ayrıca 'Yanlarında cepleri kabarık olan amcalar, ağabeyler olanlar çok var. Onlara şarkı çıkarsınlar ve albüm yapsınlar diye çok yardım ediyorlar. Benim sadece kuru bir cüzdanım var' şeklinde konuşarak göndermede bulundu.

Didem Kınalı, ilk kez sahne aldı

Oryantal Didem Kınalı, Maslak'taki bir mekânda ilk kez sahne aldı.

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; geçtiğimiz aylarda şarkı çıkaran ve müzik kariyerine start veren Kınalı, sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"Hakaretler bile duydum"

Didem Kınalı, "Şarkı söylemek için sahneye ilk kez çıkacağım. Ağlamamak için kendimi zor tutabilirim. Bu işi yapmamam gerektiği için yakın arkadaşlarımdan hakaretler bile duydum. Çok kişiyi hayatımdan çıkarttım. Ben dansımı da bırakmıyorum. Dans etmezsem ölürüm! Ama afiş olmayan işlerde çıkacağım... Bir yandan sahnelere de çıkmak istiyorum. Bu benim hayalimdi ve gerçekleştirdim. Beni görmek isteyen sahnelerime gelebilir" dedi.

Didem Kınalı, ilk kez sahne aldı

"Evde şarkı söylermiş gibi söyle' dedi"

Didem Kınalı, kendisine köstek olanların yanı sıra destek olanların da var olduğunu dile getirdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Kınalı, "Yıldız Tilbe ile konuştum. 'Abla çok heyecanlıyım' dedim. Bana, 'Gözlerini kapat, evde şarkı söylermiş gibi söyle' diye öğüt verdi" ifadelerini kullandı.

"Benim kuru bir cüzdanım var"

Geceye birçok dostunu davet ettiğini dile getiren Kınalı, sahnesine gelmeyen kişiler için, "Ben davet ettim. Gelmek istemeyen gelmesin" şeklinde konuştu.

Gazetecilerin, "Yalnız yürümek nasıl?" sorusuna da yanıt veren Didem Kınalı, "Yanlış anlamayın. Bazı arkadaşlarımız vardır, yanında sevgilisi ve cebi kabarık olan arkadaşlarımız oluyor. Onlara şarkı çıkarsınlar ve albüm yapsınlar diye çok yardım ediyorlar. Bende yok, benim kuru bir cüzdanım var. Yanlarında cepleri kabarık olan amcalar, ağabeyler olanlar çok var" diyerek, göndermede bulundu.

Didem Kınalı, ilk kez sahne aldı