Dilan Çiçek Deniz ile Thor Saevarsson nişan attı

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, İzlandalı nişanlısı Thor Saevarsson ile ayrıldı. Çift, evlilik yolunda giden ilişkilerini noktaladı.

Dilan Çiçek Deniz ile Thor Saevarsson nişan attı

Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan ve evliilk hazırlığı yapan Dilan Çiçek Deniz ve İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson ile sürpriz bir şekilde yollarını ayırdı. İkiliden Dilan Çiçek Deniz, Saevarsson ile yer aldığı fotoğrafları sosyal medya hesabından sildi ve takibi de bıraktı.

'Kavga ettiler' iddiası

İddiaya göre; ünlü çift geçen hafta arkadaşlarıyla birlikte Arnavutköy’de bir mekanda eğlendi. Ancak gecenin ilerleyen saatlerinde Deniz ve Saevarsson bir anda kavga etmeye başladı. Bir türlü sakinleşmeyen ikilinin kül tablasını yere fırlattığı öne sürüldü.

Boğaz Köprüsü'nde evlilik teklifi

Dilan Çiçek Deniz, İzlandalı yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson'dan Boğaz Köprüsü'nde sürpriz bir evlilik teklifi almıştı.

"Evet" yanıtını vererek Saevarsson ile hayatını birleştirme kararı alan ünlü oyuncu, "Çok hazırlıksız yakalandım. Çok mutluyum, hala şoktayım. Köprü üstünde evlilik teklifi yapmasının nedeni; benim Asya'da, onun Avrupa'da olması. Onun için böyle bir sürpriz yapmış" demişti.

Öte yandan evlilik teklifi sonrası mutluluğunu takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Dilan Çiçek Deniz, bu fotoğrafına, "Evet' dedim!" notunu düşmüştü. Takipçileri ise Deniz'in tektaşını sergilediği gönderiye, "Mutluluklar!" yorumları yağdırmıştı.

Ailesiyle tanışmıştı

"Evlilik tarihi henüz belli değil. Zaten belli olursa siz öğrenirsiniz." açıklamasını yapan ikili, daha sonra yeni yılı İzlanda'da karşılama kararı almıştı. Soluğu sevgilisinin memleketinde alan Dilan Çiçek Deniz, Saevarsson'ın ailesiyle tanışmayı da ihmal etmemişti.

"Kayınpeder!"

Thor Saevarsson'ın babasıyla birlikte objektif karşısına geçen ünlü oyuncu, gönderisinde, "Hanımlar, beyler; kayınpeder..." notunu düşmüştü. Deniz'in bir hayli neşeli olduğu da dikkatlerden kaçmamıştı.

Dilan Çiçek Deniz, "Aşık olunca nasıl bir Dilan oluyorsun? Ve sence ideal aşk nasıl olmalı?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

"Çok ama çok mutlu bir versiyonum oluyor. Aşkı ideal olarak tanımlayıp, mükemmelize etme fikri bile iki tarafı da strese sokan bir şey. Her bireyin algıladığı ve deneyimlediği idealar dünyası ile gerçek arasında çok fark var. Bu iki bambaşka dünyayı ortak bir dünya haline getirmek epey zahmetli fakat bir o kadar da kıymetli. O yüzden güzel ve ince ruhlarla karşılaşınca, gerçekten yaşanan bir his olduğunu söyleyebilirim."

"Saygı ve empati olmazsa olmaz"

Bir ilişkideki olmazsa olmazlarını sıralayan oyuncu, "İlki saygı... Kimsenin ilişki kurduğu insanların özel alanlarına girmeye hakkı yok. Bir diğeri empati... Empati kuramayan insanlara denk gelmek beni epey üzüyor. Bu kısacık hayatımızda bunu öğrenemediysek lütfen toplum içine karışmayalım. Ve salt sevgi... Karşındakinden karşılığında bir şey beklemeden, sadece onunla olmayı deneyimlemek ve derin bir bağ kurma hali..." demişti.

Çift, geçtiğimiz yaz Bodrum'da tatil yaparken görüntülenmişti.