Disney Plus, Türkiye'de yayına girdi! İşte Disney Plus içerikleri…

14 Haziran'da Türkiye'de yayın hayatına başlamaya hazırlanan Disney Plus, binden fazla film, 400'ün üzerinde dizi ve 170 orijinal yapımdan oluşan içeriğini seyirciyle buluşturacak.

Disney Plus, Türkiye'de yayına girdi! İşte Disney Plus içerikleri…

14 Haziran’dan itibaren Disney Plus üyeleri, Star Wars içerikleri "The Book of Boba Fett" ve her iki sezonuyla "The Mandalorian"ın yanı sıra heyecanla beklenen "Obi-Wan Kenobi" dizilerine erişebilecekler. Disney Plus, aynı zamanda, Star Wars’un 1'den 9. bölüme kadar tüm filmlerini yayınlayacak.

Lansmanla birlikte süper kahraman hayranları, Oscar Ödülü adayı "Shang-Chi ve On Halka Efsanesi", "Eternals", "Avengers: Endgame", "Captain Marvel", "Black Widow", "Hawkeye" ve daha fazlasını içeren 50'den fazla Marvel filmi ve "Ms. Marvel", "Loki" ve "WandaVision" dahil 40’tan fazla Marvel serisine erişme fırsatını yakalayacak.

Tüm bunlarla birlikte üyeler Disney ve Pixar'dan "Oyuncak Hikayesi" serisinin tamamı ile iki Oscar ödüllü "Soul", Oscar Ödülü adayı "Luka" ve Walt Disney Animation Studios'tan 100'den fazla yapımın keyfini çıkarabilecekler. Madrigal ailesinin olağanüstü hikayesinin anlatıldığı Walt Disney Animation Studios’tan Oscar ödüllü "Enkanto: Sihirli Dünya" ve Emma Stone’un efsanevi "Cruella de Vil"i canlandırdığı Oscar ödüllü "Cruella" filmleri de platform üzerinden izlenebilecek.

Oscar ödüllü ünlü belgesel yönetmen ve yapımcıları E. Chai Vasarhelyi ve Jimmy Chin'in "Büyük Kurtarış" ve "Free Solo" gibi National Geographic belgeselleri, James Cameron’ın yapımcılığını üstlendiği "Balinaların Gizemli Dünyası"nın yanı sıra "Jeff Goldblum'un Dünyası" ve "Gordon Ramsay ile Rota Dışı" gibi popüler National Geographic dizilerinin yanında yer alacak.

Disney'in arşivinde yer alan "Külkedisi", "Karmakarışık", "Kurbağa Prens" ve "Küçük Denizkızı" gibi sevilen klasikler ile birlikte "Raya ve Son Ejderha" ve “Mulan (2020)” gibi yakın zamanda gişe rekorları kıran filmler de platformda yer alacak. Ayrıca, “Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi” ve “Fineas ve Förb” de dahil olmak üzere yüzlerce Disney Channel çizgi dizisi, orijinal filmi ve özel bölümü de lansmanla birlikte Disney Plus üyelerine sunulacak.