Doğu Demirkol açıkladı! 'Maske Kimsin Sen' hakkında flaş karar!

Resmi Gazete'de yayımlanan 'Basın ve Yayın Faaliyetleri' genelgesi sonrasında Fox TV'de yayınlanan 'Maske Kimsin Sen' final kararı almıştı. Yarışmanın jürilerinden komedyen Doğu Demirkol, programın yayından kaldırılmasını eleştirdi. Demirkol Twitter'dan 'Maske Kimsin Sen'in devam edeceğini ve nerede yayınlanacağını duyurdu.

Doğu Demirkol açıkladı! 'Maske Kimsin Sen' hakkında flaş karar!

RTÜK'ün hakkında inceleme başlatacağını duyurmasıyla gündeme oturan, FOX TV'nin sevilen yarışma programı 'Maske Kimsin Sen?' final kararı almıştı. Programın yapımcısı, 'reytingler' nedeniyle final kararı alındığını iddia etmişti.

Resmi Gazete'de “Basın ve Yayın Faaliyetleri” başlıklı bir genelge yayımlamış; Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan genelgede, Türk toplumunun temel değerlerine aykırı unsurlar taşıdığı gözlenen ve son günlerde özellikle yabancı içeriklerin uyarlaması şeklinde ekranlara gelen televizyon programlarına karşı adım atılacağı ifade edilmiş ve bunlardan birisi de 'Maske Kimsin Sen' olarak gösterilmişti.

"Formatı satın aldım"

Dün gece ekranlara veda eden yarışmanın final bölümü, sosyal medyaya damga vurdu. Aralarına ünlü isimlerin de dahil olduğu pek çok kişi, programın yayından kaldırılmasına tepki gösterdi.

Yarışma gündemdeki yerini korurken; jürideki isimlerden olan komedyen Doğu Demirkol'dan da bir 'Maske Kimsin Sen' paylaşımı geldi.

Demirkol, programın yayından kaldırılmasının ardından Twitter'dan yaptığı paylaşımda “Telaşa mahal yok, Maske Kimsin Sen formatını satın aldım. YouTube’dan devam ediyorum. Haftalık bin lira yevmiyeyle çalışacak ünlüler bana ulaş!” ifadelerini kullandı.

Haber