Doğum İngiltere'de mi olacak? Aslı Enver, iddialara son noktayı koydu!

Kasım 2022'de iş insanı Berkin Gökbudak ile sürpriz şekilde nikah masasına oturan Aslı Enver kısa bir süre sonra da hamile olduğunu açıklamıştı. Dün havaalanında görüntülenen oyuncu, bebeğini Türkiye'de doğuracağını söyledi.

Doğum İngiltere'de mi olacak? Aslı Enver, iddialara son noktayı koydu!

12 Kasım’da sürpriz bir şekilde Berkin Gökbudak’la evlenen 38 yaşındaki oyuncu Aslı Enver kısa süre sonra da anne olacağını müjdelemişti.

Hürriyet’ten Sayit Durmaz’ın haberine göre, bir kız bebek bekleyen ünlü oyuncu, geçtiğimiz hafta eşiyle birlikte Londra'ya gitmişti. Mutlu çift dün Türkiye'ye döndü.

Sabiha Gökçen Havaalanı'nda görüntülenen çift muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Yaklaşık 6 aylık hamile olan oyuncu, bebeğini Türkiye'de doğuracağını söyledi: 'Londra'ya gezmeye gittik. Doğum Türkiye’de olacak.'

Normal doğum istiyorum

İlk kez annelik heyecanı yaşayan Enver, 'Doğum için doktor hangi yöntemi uygun görürse o olacak. İnşallah normal doğum olur’ dedi.

İsim konusunda henüz karar vermediklerini söyleyen güzel oyuncu; “İsmi net değil. Şimdi bir isim söylerim sonra başka bir şey koyarım... Birkaç isim arasında kararsızız. Süreç gayet güzel gidiyor, heyecanlıyız. Aşerme durumum olmadı.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Aslı Enver’in bebeğini İngiltere’de dünyaya getireceği iddia edilmişti.