Dr. Astrolog Şenay Devi'den 27 Ağustos uyarısı!

Dr. Astrolog Şenay Devi'den 27 Ağustos uyarısı geldi. Ünlü astrolog, '27 Ağustos 2022 dikkatli olunması gereken keskin etkilerle dolu bir yeni ayı getiriyor bizlere' dedi.

Dr. Astrolog Şenay Devi'den 27 Ağustos uyarısı!

 İşte Dr. Astrolog Şenay Devi’nin o uyarıları:

"27 Ağustos 2022 dikkatli olunması gereken keskin etkilerle dolu bir yeni ayı getiriyor bizlere...

27 Ağustos 2022'de Başak burcundaki Yeni Ay, Mars'tan sert açılar alıyor. Yani Ağustos 2022'deki Yeni Ay, sabırsızlık, dürtüsellik, öfke ve cinsel yaşamda hayal kırıklığını kontrol etmeyi öğrenmek anlamına gelir.  Nefret, şiddet ve savaş riskini artırıyor. Ayrıca kadın düşmanlığı, pedofili ve kadına yönelik şiddetin neden olduğu büyüyen sorunları da vurgulayacaktır. Bu tehlikeli bir Yeni Ay, ancak Satürn kare Uranüs önemli kültürel ve politik değişimi teşvik ediyor.

Bu nedenle Başak 2022'deki Yeni Ayı yaşam yolculuğumuzda İlerleme kaydetmenin yeni ve yaratıcı yollarını ararken eski alışkanlıkları, davranışları ve inançları da sorgulayıp farkındalık kazanmamız adına önemli enerjileri barındırmakta! 

Başak'ta yeni ay 2022 açıları

Mars'ın Yeni Ay karesi tahrişe, sabırsızlığa, dürtüselliğe, nefrete, öfkeye ve cinsel hayal kırıklığına neden olabilir. Bu tür potansiyel olarak yıkıcı enerjiler yapıcı bir şekilde yönlendirilmezse, saldırganlık, kazalar (özellikle kesikler ve yanıklar), pervasızlık, intikam, şiddet ve çatışma riskini yükseltecek. Unutmayın, her yeni ay pozitif enerjiler ve yeni başlangıçlar anlamına gelmez! 

Karakter testleri ego tetikçilerinden, rakiplerden veya düşmanlardan gelebilir. Savunma pozisyonunuzu geliştirin.  Aşırı iddialı olmaktan veya çatışma başlatmaktan kaçının. Siz veya sevdikleriniz tehdit altındaysanız, bir uzlaşma arayın veya geri çekilin. Ancak son çare olarak, savaşmak için güç, cesaret ve içgüdüden yararlanabilirsiniz. Egzersiz, yapın ruhunuzu arındırın, Sağdan soldan duyduklarınız ile tahrike kapılmayın bunları yaptığınızı da tehditlere ve saldırganlığa maruz kalma riskini azaltacaksınız. 

Başak Yeni Ayı kare Mars, ateş etme, bıçaklama, kundaklama, erkek şiddeti, aile içi şiddet, tecavüz, suikast ve savaş potansiyeli getiriyor yeryüzüne. İyi ruhlar kötü ruhlar ile büyük bir mücadeleye girişecek!"