Ebru Gündeş'in annesi Müjgan Bilgin, son yolculuğuna uğurlandı

Ebru Gündeş'in annesi Müjgan Bilgin, dün koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. 73 yaşındaki Bilgin'in ölüm haberi, yaşadığı site yönetimi tarafından duyuruldu. Bilgin için Zincirlikuyu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze töreninde ayakta durmakta zorlanan Gündeş, gözyaşlarına boğuldu.

Ebru Gündeş'in annesi Müjgan Bilgin, son yolculuğuna uğurlandı

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, annesinin ölüm haberiyle sarsıldı. Ünlü şarkıcının annesi Müjgan Bilgin (73) hayatını kaybetti. Gündeş'in annesinin ölüm haberi yaşadığı site yönetimi tarafından duyuruldu.

Milliyet’ten Mesut Yılmaz’ın haberine göre, duyuruda; "Sayın sakinlerimiz malikimiz Ebru Gündeş'in annesi Müjgan Bilgin vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileriz. Merhumenin cenazesi 25.07. 2022 Pazartesi günü öğle namazına müteakip Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecektir" ifadeleri yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sanatçı Ebru Gündeş’i telefonla arayarak annesi Müjgan Bilgin’in vefatı nedeniyle taziyelerini iletti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diledi.

2 yıl önce de babasını kaybetti

Öte yandan Ebru Gündeş, 2020 yılında da babası Remzi Gündeş'i toprağa vermişti. Siroz ve koah hastası olan Remzi Gündeş (76), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Gündeş'in cenazesi, kızı Ebru Gündeş ve iki kuzeni tarafından Büyükçekmece Mezarlığı’nda toprağa verilmişti.

Ebru Gündeş'in annesi Müjgan Bilgin, son yolculuğuna uğurlandı

Son yolculuğuna uğurlandı

Gündeş’in annesi Müjgan Bilgin, Zincirlikuyu Cami’nde kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı. Koronavirüs nedeniyle vefat eden annesinin cenazesinde ayakta durmakta güçlük çeken Ebru Gündeş’in sanat camiasındaki dostları yalnız bırakmadı.

Ebru Gündeş’i bu zor gününde yalnız bırakmayanlar arasında; Murat Boz, Derya Uluğ, Musta Ceceli, Çiğdem Kamer, Burak-Öznur Yakın ve Sinan Akçıl yer alıyordu.

Ebru Gündeş'in annesi Müjgan Bilgin, son yolculuğuna uğurlandı

Travma yaşamasın diye cenazeye getirmedi

Merhume, kılınan cenaze namazı sonrası Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedildi. Anneannesine olan düşkünlüğü ile bilinen Ebru Gündeş’in kızı Alara’nın bir travma yaşamaması için cenazeye getirilmediği öğrenildi.