Eda Ece, Buğrahan Tuncer ile ne zaman evleneceklerini açıkladı

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Buğrahan Tuncer ile Bodrum'da görüntülenen Eda Ece, İstanbul'a döndü. Gazetecilere esprili bir şekilde sitem eden ünlü oyuncu, evlilik sorularına da yanıt verdi.

Eda Ece, Buğrahan Tuncer ile ne zaman evleneceklerini açıkladı

Basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile yaptığı Bodrum tatili sonrası soluğu İstanbul'da alan oyuncu Eda Ece, Etiler'de görüntülendi.

"Benim niye havalı bir fotoğrafım olmasın?"

Habertürk'ten Ferit Tuğluk'un haberine göre; tatil fotoğraflarını ti'ye alarak, sosyal medyadan, "Gazetelerdeki antiloba inanmayın!" açıklamasında bulunan Ece, "Beni dağlardan niye çekiyorsunuz kardeşim? Ağabey, 'Çekiyoruz' deyin, ben de havalı bir poz vereyim. Sizin yüzünüzden spora başladım. Benim niye havalı bir fotoğrafım olmasın?" diyerek, gülümsedi.

"Annem gibi sürekli evlilik soruyorsunuz"

Gazetecilerin "evlilik" soruları karşısında esprili bir açıklamada bulunan Eda Ece, "Annem gibi sürekli evlilik soruyorsunuz." şeklinde konuştu.

"Ne ara gaza gelirsek o ara evleniriz"

Ece, "Evlilik için bile vakit lazım. Bu işler kısmet. Ne ara gaza gelirsek o ara evleniriz. O da yoğun, ben de..." dedi.

"Dizilerde 9 kere evlendim"

Muhabirlerin, "Hayalini kurduğunuz bir düğün veya gelinlik var mı?" sorusunu da yanıtlayan Eda Ece, "Dizilerde 9 kere evlendim. her türlü gelinliği giyindim. Dizide çocuğum bile oldu. Her duyguyu tattım yani." ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu, "Bu sene sık sık yurt dışına çıktım. Sağ olsunlar ünüm yurt dışına kadar ulaşmış. Diziyi takip edenler repliklerimle karşıma çıkıyor. Bu durum beni çok sevindirdi doğrusu." dedi.

Eda Ece, Buğrahan Tuncer ile ne zaman evleneceklerini açıkladı