Enis Arıkan'dan olay Hazal itirafı! 'İlk tanıştığımızda…'

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Camdaki Kız' dizisinde 'Muzaffer Koroğlu' karakterine hayat veren Enis Arıkan, İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu. Oyuncu, 'Benden Ne Olur?' filmindeki rol arkadaşı Hazal Kaya ile yıllar önce aynı dizide oynadığını ve annesinin onu kendisine emanet ettiğini anlattı.

Enis Arıkan'dan olay Hazal itirafı! 'İlk tanıştığımızda…'

'İbrahim Selim ile Bu Gece' programının yeni sezon ilk konuğu Enis Arıkan oldu. 38 yaşındaki Arıkan, samimi itirafları ve eğlenceli tavrıyla geceye damga vurdu.

Korona olmuştu

Geçtiğimiz aylarda yakın arkadaşı Ezgi Mola gibi koronavirüse yakalanan Enis Arıkan, süreci şu sözlerle anlattı:

"Nasıl öpüyorum Ezgi'yi"

“Ezgi'yi bir aydır görmüyordum, nasıl da özlemişim. Aradım, 'buluşalım' diye plan yaptık. Bir aydır görüşmemenin de verdiği özlemle nasıl öpüyorum Ezgi’yi, doyamıyorum öpmelere, tükürüklere boğdum resmen. Ezgi, o görüşmemizde; "Canım bak biz şanslı insanlarız, etrafımızdaki herkes korona oldu bir tek biz ikimiz olmadık" dedi.

"Aramam lazım ama korkuyorum"

Ertesi gün ateşler içerisinde uyandım, Ezgi’yi aramam lazım ama korkuyorum da. Test sonucunu aldıktan sonra Ezgi’ye söylediğimde telefonda bana 'Beni neden öptü o kadar dün akşam' diye bağırıyordu."

Yıllar sonra aynı sette

Önümüzdeki aylarda vizyona girmeye hazırlanan ve başrollerini Hazal Kaya ile paylaştığı sinema filmi 'Benden Ne Olur?' için oldukça heyecanlı olduğunu belirten oyuncu, "Tanıdığın insanlarla çalışmak hem çok keyifli hem de çok rahat hissettiren bir şey" dedi.

Hazal Kaya açıklaması

Arıkan, sözlerine "Hazal ile oynarken 'kötü mü oynadım?' diye gerilmiyorum. Karşımdaki Hazal sonuçta, 'kötüysem de o an kötüyümdür ne olacak?' diye düşünüyorum" diye devam etti.

Hazal Kaya ile oynadığı ilk yapımdan bahseden Enis Arıkan, "Hazal’la uzun zamandır aynı projede yer almadık. Çok eskiden bir dizide beraber çalışmıştık. Hazal o zaman lisedeydi daha, annesi bana emanet ederdi" dedi.

Oyuncu, yakın arkadaşı için "Lise formasını çıkarır sete girerdi. Çok bebekti ama bir yandan da Kahtalı Mıçe gibi dolanırdı Taksim’de. Yeniden onunla sette olmak çok eğlenceliydi” ifadelerini kullandı.

Genco'da oynadılar

İkili 2007-2008 yılları arasında Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan 'Genco' adlı dizide birlikte rol almıştı. Kaya dizide 'Özge' rolünü canlandırırken; Arıkan 'Cüneyt' karakterine hayat vermişti.

"Şarkıcı olmak benim neyime"

Enis Arıkan, “Şarkı söylemeyi düşünüyor musun ya da şarkıcı olmak ister misin?” sorusu üzerine, "Şarkıcılara bayılıyorum ama şarkıcı olmak benim neyime. Sadece bir kere şarkı yapmak istedim. Yapıp Youtube’a koyacaktım" dedi.

Oyuncu, sözlerine; "Youtube şarkıcısı olacaktım kendimce ama menajerime bunu söylediğimde bana sadece 'Ne zaman ki ben ölürüm ancak o zaman sen şarkı söyleyebilirsin' dedi. Korkuyorum menajerimden çok” diye devam etti.

Günlük sorusuna verdiği yanıt güldürdü

Başarılı oyuncu, “Sevgilinin günlüğünü okur musun?” sorusuna, “Tabii ki okurum. Okumayan da olmamalı bence. Hiç unutmuyorum çocukken ablamın günlüğünü bulmuştum. İlk sayfasına 'Bu günlüğü okuyan şöyle olsun böyle olsun' minvalinde uzun bir şeyler yazmış, o sayfayı okudum nasıl korktum, nasıl korktum, 'ben bunu okumamalıyım' dedim" dedi ve ekledi:

Sonra parmağımı yalayıp diğer sayfalara geçtim, o günlüğü hatmettim resmen. İşin bir diğer komik tarafı sonra kendime günlük aldım ve ablamın yazdıklarının aynısını günlüğümün ilk sayfasına yazdım”