Esenyurt Sezai Karakoç Anadolu Lisesi'nden okula kütüphane kurulması için kitap bağışı çağrısı

İstanbul Esenyurt'ta yeni eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayan ve 880 öğrencisiyle kısa sürede adından söz ettiren Sezai Karakoç Anadolu Lisesi, okula kütüphane kurulması için kitap bağışı çağrısında bulundu.

Esenyurt Sezai Karakoç Anadolu Lisesi'nden okula kütüphane kurulması için kitap bağışı çağrısı

2022-2023 eğitim öğretim hayatına yeni başlayan İstanbul'un Esenyurt ilçesindeki Sezai Karakoç Anadolu Lisesi, kısa sürede başarısından söz ettirmeye başladı.

Futsal okul takımı ilçe ikincisi olurken satranç odası ise, öğrencilerin hizmetine açıldı. Kısa sürede hızlı projeler üreten okul yönetimi, başarılı çalışmaları ile şimdiden İstanbul'da dikkat çekmeye başladı.

Sezai Karakoç Anadolu Lisesi Okul Müdürü Alpay Atış, okulun kütüphanesi için kitap bağışı yapılması için destek istedi.

Öğrencilerin hikâye ve roman kitapları isteklerini kırmayan Atış, “Okulumuz çok yeni, 2022 yılında eğitim hayatına başladı. Eksikliklerimizi zamanla kapatmaya başladık. Okul futsal takımımız çok yeni olmamıza rağmen ilçe ikincisi olmayı başardı. Geleceğimiz olan gençlerimizi kitaplar ile buluşturmak için okul kütüphanemize kitap bağışları bekliyoruz. Şu an için 9. sınıflara hizmet veren okulun öğrenci sayısı 880’dir. Okulun kütüphanesi için roman ve hikâye kitaplarını bağış yapabilirsiniz” sözleriyle bağış çağrısında bulundu.

Kitap göndereceğiniz adres:

Barbaros Hayrettin Paşa Mah.

2266. Sok. No:2

Esenyurt/İstanbul