Eşi silahlı saldırıda öldürülmüştü! Ece Erken'den duygusal paylaşım!

Sunucu Ece Erken'in avukat eşi Şafak Mahmut Yazıcıoğlu, geçtiğimiz perşembe günü uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirmişti. Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili aranan Ali Yasak'ın yeğenleri Kadir Yasak ve Ali Yasak ile 9 adamı şafak operasyonuyla yakalandı. Eşinin vefatıyla sarsılan ve zor günler geçiren Erken, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunarak, kendisine destek olanlara teşekkür etti.

Eşi silahlı saldırıda öldürülmüştü! Ece Erken'den duygusal paylaşım!

Sunucu Ece Erken'in (43) yaklaşık 2 yıldır birlikte olduğu ve 7 ay önce nikah masasına oturduğu avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu (42), hayatını kaybetmişti. Mahmutyazıcıoğlu, iki gün önce İstanbul Bakırköy'deki bir balık restoranında silahlı saldırıya uğramıştı.

"Keşke onun yerine ben ölseydim!"

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, cuma günü memleketi Rize'de düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Eşinin acısıyla sarsılan ve cenazede ayakta durmakta güçlük çeken Erken, "Çok erken gitti. Onun yerine keşke ben ölseydim." diyerek, gözyaşı döktü.

"Canım kocamın duasını yaptık"

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili aranan Ali Yasak'ın yeğenleri Kadir Yasak ve Ali Yasak ile 9 adamı şafak operasyonuyla yakalandı. Konuya ilişkin Instagram'dan paylaşımda bulunan Erken, kendisine destek olanlara teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

“Hayatımı kaybettiğim şu süreçte bir an olsun beni yalnız bırakmayan, başta eşimin ailesi olmak üzere dostlarıma ve sizlere yaşamış olduğum tarifsiz acımdan ötürü teşekkür etme fırsatı bulamadım. Ancak bugün eşimin katillerinin yakalandığı haberinin bana verdiği güçle, başta İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu Beyefendi'ye, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne ve acımı paylaşan herkese teşekkür etmek isterim. Biz canım kocamın duasını yaptık, dualarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun.”

Haber

"Sizin aşkınız 'bizi ölüm bile ayıramaz'dı"

Ünlü sunucunun paylaşımına Bircan Bali, Başak Sayan, Yeşim Salkım gibi ünlü isimler yorum yaptı. Seren Serengil de yakın arkadaşına "Canım Allah sana sabır versin. Bir evladın var, o küçücük kalbiyle 'Annem niye ağlıyor?' diye endişelenen. Kuvvetli, sabırlı ve metanetli ol. Sizin aşkınız ve yemininiz 'Ölüm bizi ayırıncaya kadar' değildi, 'Bizi ölüm bile ayıramaz'dı bunu unutma." sözleriyle destek verdi.

Küslük bitti

Öte yandan acı haberin ardından ünlü sunucunun yanına ilk giden isim ise Demet Akalın olmuştu. Akalın, hayat arkadaşı Okan Kurt ile birlikte bir süredir küs olduğu Erken'i yaşadığı evde ziyaret etmişti.

"Demet Akalın kötü gün dostu"

Bircan Bali, konuyla alakalı yaptığı açıklamada ise, "Yılların küslüğü böyle bitti. Demet Akalın, gerçek bir kötü gün dostu. Okan Kurt ile geldi Ece'nin ayaklarının dibine, sarıldı. Tir tir titriyordu. Tepsilerle yemekler gönderdi. Helva dağıtmış, Kur'an-ı Kerim okutmuş..." ifadelerini kullanmıştı.

Televizyon ve sanat dünyasının ünlü isimleri, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatı sonrasında üzüntülerini sosyal medya hesaplarından dile getirmişti.