Eşi, silahlı saldırıda hayatını kaybetmişti! Ece Erken kahroldu! İşte ilk sözleri...

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüne dair sunucu Bircan Bali, Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının canlı yayında açıklamalar yaptı. Ece Erken'e ulaşamadıklarını söyleyen Bircan Bali, Erken'in annesine ulaştıklarını söyledi. Bircan Bali, açıklamasında Ece Erken'in ölüm haberiyle yıkıldığını 'Ben onu çok seviyorum, nasıl dayanacağım' dediğini iddia etti.

Eşi, silahlı saldırıda hayatını kaybetmişti! Ece Erken kahroldu! İşte ilk sözleri...

Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, gece yarısı silahlı saldırıya uğradı ve vücuduna aldığı 7 kurşundan sonra kan kaybından kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında bu konu konuşuldu. Ece Erken'in yakın arkadaşı Bircan Bali, Erken'in annesiyle konuştuğunu açıkladı.

Haber

Ece Erken'e ulaşamadığını söyleyen Bali, açıklamasında şunları söyledi:

"Ece'nin annesiyle konuştum. 'Ben onu çok seviyorum nasıl dayanacağım' demiş. Eymen'in odasında ağlayarak uyuyakalmış. 'Nasıl yaşayacağım anne bilmiyorum' demiş. Eymen de biz yarın Bodrum'a gideceğiz Şafak abiyle demiş. Çocuk daha bilmiyor tabii."

Haber

1 milyon liralık dava yüzünden kavga

Beyaz TV muhabiri, yaptığı açıklamada "Naaş gerekli incelemeler için Adli Tıp Kurumu'nda bekletiliyor. Olay gece saatlerinde gerçekleşiyor. Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Beşiktaş'ın eski başkanı Fikret Orman'la görüşüyor. Buradaki toplantının ardından Fikret Bey uçağı olduğunu söyleyerek mekandan ayrılıyor. Daha sonra mekana saldırıyı gerçekleştiren iki şahıs geliyor. Burada 1 milyon liralık bir davayla ilgili aralarında tartışma çıkıyor" demişti.

Haber

Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir?

1980 yılında Rize’de dünyaya gelen Şafak Mahmutyazıcıoğlu, İstanbul Kültür Üniversitwsi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Kendi hukuk bürosu olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, birçok firmanın hukuk danışmanlığını yürüttü. Fikret Orman döneminde yaklaşık 1 yıl Beşiktaş Kulübü’nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliği yaptı.