EYT için borçlanma başvurusu yapacaklar dikkat! SGK'dan flaş duyuru!

SGK, Sosyal Güvenlik İl Müdürlükleri ve Sosyal Güvenlik Merkezleri'nin yaşanan yoğunluk sebebiyle yarın 09:00-12:00 ve 13:00-17:00 saatleri arasında hizmet vereceğini açıkladı SGK merkezleri borçlanma ve askerlik başvurusu yapacaklar için açıklama yaptı. SGK merkezleri cumartesi günü açık olacağını duyurdu.

EYT için borçlanma başvurusu yapacaklar dikkat! SGK'dan flaş duyuru!

EYT düzenlemesinin açıklanmasının ardından birçok şehirde eksik prim günleri için askerlik ve doğum borçlanması yapacaklar ile yeni düzenleme konusunda bilgi almak isteyen vatandaşlar, dün itibarıyla Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) müdürlüklerinin önlerinde yoğunluk oluşturdu.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin açıklanması sonrası borçlanma işlemleri nedeniyle SGK ilk müdürlükleri ve merkezleri 31 Aralık Cumartesi günü de hizmet verecek.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) mesai saatlerine ilişkin açıklamada bulundu.

Cumartesi açık olacak

SGK'dan yapılan yazılı açıklamada "Sosyal Güvenlik İl Müdürlüklerimiz ve Sosyal Güvenlik Merkezlerimize yapılan borçlanma başvurularının yoğunluğu göz önünde bulundurularak vatandaşlarımızın borçlanma başvurularının alınması adına tüm Sosyal Güvenlik İl Müdürlüklerimiz ve Sosyal Güvenlik Merkezlerimiz 31/12/2022 günü (Cumartesi) 09:00-12:00 ve 13:00-17:00 saatleri arasında hizmet verecektir" denildi.