Furkan Palalı ile kavga etti mi? İbrahim Çelikkol açıkladı

atv'de dördüncü sezonuyla ekranlarda olan 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde 'Hakan Gümüşoğlu' karakterini canlandıran İbrahim Çelikkol, rol arkadaşı Furkan Palalı'yla kavga ettikleri yönünde basına yansıyan haberlere yanıt verdi.

Furkan Palalı ile kavga etti mi? İbrahim Çelikkol açıkladı

Mimar Mihre Mutlu ile 2017 yılında nikah masasına oturan oyuncu İbrahim Çelikkol, geçtiğimiz gün 2 yaşındaki oğlu Ali’yle birlikte Etiler'de objektiflere yansıdı.

Spor yaparken sakatlandı

Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre, sağ kolunun askıya alındığı görülen 40 yaşındaki oyuncu, basın mensuplarına "Spor yaparken omuzda ufak bir ezilme oldu” açıklamasını yaptı.

"Aslı yok"

Rol aldığı 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde Furkan Palalı’yla kavga ettikleri iddiasını yalanlayan İbrahim Çelikkol, "Bir şeyler çok yazıldı, çizildi de, aslı yok” ifadelerini kullandı.

"Çocuğun yanında konuşmayalım"

Mihri Çelikkol ile boşanacağı haberleri hatırlatılan yakışıklı oyuncu, "Çocuğun yanında o işlerden hiç konuşmayalım” karşılığını verdi.

"Evleri ayırdınız mı?" sorusunu ise Çelikkol, "Öyle şey olur mu arkadaşlar?” şeklinde cevapladı.

Furkan Palalı ile kavga etti mi? İbrahim Çelikkol açıkladı

Mihre Çelikkol'dan ilk açıklama

Ünlü çiftin geçtiğimiz haziran ayında aralarının kötü olduğu, boşanacakları konuşulmuştu. Mihre Çelikol’un, eşiyle çekilmiş fotoğraflarından bazılarını Instagram’dan kaldırması da bu dedikoduları tetiklemişti.

Teve2’deki ‘Magazin Masası’ programının iddiasına göre; 12 Haziran’dan beri ayrı olan ve alyansları çıkaran çift, yakın arkadaşlarına boşanacaklarını doğrulamıştı.

Ayrılık itirafı ise Mihre Çelikkol’dan gelmişti. Posta’ya konuşan 33 yaşındaki mimar, “Evet böyle bir aşamadayız. Ama henüz resmiyete dökülmüş bir durum yok” ifadelerini kullanmıştı.