Galatasaray'a Gaziantep'te yıkım! 3 puan daha bıraktı!

Galatasaray deplasmanda öne geçtiği maçta skoru koruyamadı ve Gaziantep FK'ye ikinci yarıda yediği gollerle 3-1 kaybetti. Avrupa defterini kapatan ve ligde tarihin en zor günlerinden geçen sarı kırmızılılar bir deplasman mağlubiyeti daha yazarak ağır kayıp verdi.

Galatasaray'a Gaziantep'te yıkım! 3 puan daha bıraktı!

Süper Lig’in 30. haftasında Galatasaray deplasmanda Gaziantep FK’ye 1-0 öne geçtiği maçta 3-1 mağlup oldu.

UEFA Avrupa Ligi’ne Barcelona mağlubiyeti ile veda eden ve lige dönen sarı kırmızılı takım Antep’te oynanan kritik maçtan puan almayı başaramadı.

Ligde en son derbide Beşiktaş’ı 2-1 mağlup eden Galatasaray üst sıralara tırmanmak için galibiyet aradığı maçta Gaziantep’e diş geçiremedi.

İlk yarı karşılıklı goller

34’te Bafetimbi Gomis ile öne geçen Cimbom, 45+4’te Djilobodji’nin golüne engel olamadı ve soyunma odasına 1-1’lik skorla girdi.

İkinci yarıda 71’de penaltıdan Maxim ile öne geçen ev sahibi Gaziantep FK, 81’de bu kez Maxim’in asistinde Figueiredo ile bir gol daha bularak fişi çekti.

Deplasmanda en son Göztepe’yi mağlup eden ve ardından Konyaspor’a mağlup olan Galatasaray, kötü giden sezonda bir deplasman mağlubiyeti daha aldı.

Gaziantep FK 3-1’le geçtiği Galatasaray’a puan sıralamasında üste çıkma fırsatını vermedi. 40 puana ulaşan Gaziantep 12. sıraya yükselirken 38 puanda kalan Galatasaray 15. sırada kaldı.

Ligde milli aranın ardından Galatasaray sahasında Karagümrük’ü ağırlayacak, Gaziantep FK ise deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek.