Gazeteci Yılmaz Özdil, Sözcü'den ayrıldı

Gazeteci Yılmaz Özdil, Sözcü Gazetesi'ne veda ettiğini duyurdu. Özdil, Twitter paylaşımında 'Sözcü gazetesinde buraya kadar… Uğruna mücadele ettiğimiz insanlar tarafından taşlanmayı göze alarak, kalemin namusunu savunmak için elimden geleni yaptım, kariyerimi ortaya koyarak doğru bildiğimi dosdoğru anlattım, anlatmayı beceremediğimi hayat mutlaka anlatacak' dedi.

Gazeteci Yılmaz Özdil, Sözcü'den ayrıldı

Gazeteci Yılmaz Özdil, 2014 yılından bu yana köşe yazarlığı yaptığı Sözcü Gazetesi’nden ayrıldı.

Özdil, ayrılığı duyurduğu Twitter paylaşımında “Sözcü gazetesinde buraya kadar… Uğruna mücadele ettiğimiz insanlar tarafından taşlanmayı göze alarak, kalemin namusunu savunmak için elimden geleni yaptım, kariyerimi ortaya koyarak doğru bildiğimi dosdoğru anlattım, anlatmayı beceremediğimi hayat mutlaka anlatacak, hoşçakalın” ifadelerini kullandı.

Kısa bir süre önce yayın hayatına başlayan Sözcü TV’nin genel müdürlüğünü üstlenen Özdil, bu görevi de televizyonun yayın hayatına başlamasından bir hafta sonra bırakmıştı.

Özdil, bu ayrılıkla ilgili “Çok muhabbet tez ayrılık” başlıklı bir yazı kaleme almıştı. Bu yazı aynı zamanda Özdil’in Sözcü Gazetesi’ndeki son yazısı oldu.

Gazeteci Yılmaz Özdil, Sözcü'den ayrıldı