Genç modacı Sezer Özel, hedef büyüttü

Moda dünyasında adından söz ettirmeyi başaran İzmirli genç modacı Sezer Özel, ailesinin destekleriyle kurduğu Énsér markasıyla özel tasarımlar üreterek 3 yıl gibi kısa bir sürede birçok ülkeden sipariş almayı başardı.

Genç modacı Sezer Özel, hedef büyüttü

Énsér markasıyla yola çıkan genç iş insanı Sezer Özel, tasarım ve üretim ekibini geliştirdikten sonra şirket portföyüne Énsér Studio markasını da ekledi. Markanın koleksiyon çekimleri de yurtdışında gerçekleştirilecek.

Haber

Yakında Türkiye piyasasına girecek üretimin büyük çoğunluğunu özel sipariş olarak alan firma, genç kuşağı da müşterileri arasında görmek istediği için Énsér Studio markası ile tişört ve sweet-shirt tasarımlarına da başladı.

Haber

Yaratıcı insanların çoğunda olduğu gibi yardımsever özelliği ile takdir toplayan Sezer Özel, anneannesinin vefatından sonra çocuklar için önce Almanya'da, daha sonrada İzmir'de birer dernek kurdu.

Çocukluk hayalini gerçekleştiren başarılı iş insanı Sezer Özel, yardıma muhtaç çocuklara ve gençlere destek olmak için kurduğu dernekler aracılığı ile çeşitli projeler geliştiriyor.

Haber

Türkiye'ye her gelişinde mutlaka çocuklarla beraber bir araya gelen Özel, gençlere verdiği desteklerle de dikkat çekiyor.

Almanya'da sıklıkla mülteci kamplarını ziyaret eden ve ihtiyacı olan ailelere yardım elini uzatan Sezer Özel, bu girişimlerini ilk gençlik yıllarından beri ailesinin de katkılarıyla sürdürüyor.

Haber