Gökçe Bahadır hamile mi? Eşi Emir Ersoy açıkladı!

7 aydır aşk yaşayan oyuncu Gökçe Bahadır ve müzisyen Emir Ersoy, 25 Şubat'ta nikah masasına oturdu. Bahadır ve Ersoy'un ani evliliği sonrası flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Gökçe Bahadır hamile mi? Eşi Emir Ersoy açıkladı!

FOX TV'de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde başrol oynayan Gökçe Bahadır, ikinci kez nikah masasına oturdu. 2012 yılında Ali Sunal ile bir yıllık evliliğini noktalayan Bahadır, 7 aydır birlikte olduğu müzisyen Emir Ersoy ile geçen hafta dünyaevine girdi. Alaçatı'da evlenen Bahadır'la ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

Hamile olduğu iddia edildi

2. Sayfa'da yer alan habere göre, 14 Şubat'ta evlilik teklifi aldıktan sonra apar topar nikah masasına oturan Gökçe Bahadır'ın hamile olduğu iddia edildi.

Açıklama geldi

Konu hakkında açıklama yapan Emir Ersoy, "Eşim hamile değil" ifadelerini kullandı.

"Anne olmayı isterim"

Düğünden 5 gün önce basın mensuplarıyla sohbet eden Gökçe Bahadır, "Çocuk düşünüyor musunuz?" sorusuna "Çocuk istiyorum. Anne olmayı isterim. Hayırlısı olsun. Kısmet neyse o olur. Onun bir planı olmaz. Olursa da ne güzel olur" cevabını vermişti.

Alaçatı'da yakın arkadaşlarının ve ailelerin katıldığı bir düğünle nikah masasına oturan Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy, balayını yaz döneminde yapacak.