Gülşen ile Ozan Çolakoğlu boşanıyor mu? Açıklama geldi!

2016'da Barcelona'da nikah masasına oturan ünlü popçu Gülşen ile aranjör Ozan Çolakoğlu'nun boşanacağı iddia edildi. Dedikodulardan sonra ünlü çift cephesinden ilk açıklama geldi.

Gülşen ile Ozan Çolakoğlu boşanıyor mu? Açıklama geldi!

Son dönemde tercih ettiği iddialı sahne kıyafetleri ile adından söz ettiren Gülşen ile Ozan Çolakoğlu'nun evliliklerinde kriz yaşadığı ileri sürüldü.

Habertürk’ten Aytekin Teker’in haberine göre, ünlü çift, boşanma kararı aldı. Ozan Çolakoğlu, evden ayrılıp bir arkadaşının yanında yaşamaya başladı.

Menajeri konuştu

Azur Benan adında bir erkek çocukları olan çiftin yakın çevresinden ilk açıklama geldi.

Gülşen'in menajeri Haluk Şentürk yaptığı açıklamada, "Kesinlikle yalan haber. Hatta çok mutlular. Gülşen Hanım böyle konularda konuşmayı sevmez biliyorsunuz. Ozan Bey'in de evden ayrılması söz konusu değildir. " ifadelerini kullanarak iddiaları yalanladı.

"Kıyafetlerine karışmıyorum"

Çolakoğlu'nun ayrılık kararı almasının sebebinin Gülşen'in kıyafetleri olduğu konuşulsa da, ünlü müzisyen daha önce bu konuyla ilgili eşine destek vermişti.

Çolakoğlu, "Gülşen Hanım'ın kıyafetlerine karışmıyorum. Fikrimi tabii ki soruyor. Tasarımlarını çok beğeniyorum. Beğenmeyenlerin kendi zevkidir. Hakaret boyutuna erişmedikçe yapıcı eleştiriler olabilir. Ben şahsen çok beğeniyorum." ifadelerine yer vermişti.