Günlerdir Hatay'da! TV100 muhabiri Gülnur Saydam'ın acı hikayesi yürek dağladı! Hem kendisi hem izleyenler ağladı! 'Cehennemi gördüm'

Ülkemizde yaşanan deprem felaketi milyonlarca insanı derinden etkiledi. Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı 24 bini geçti. Enkaz altından çıkarılan cansız bedenler, onca acı ve 7. günde bile gelen mucizeler...

Günlerdir Hatay'da! TV100 muhabiri Gülnur Saydam'ın acı hikayesi yürek dağladı! Hem kendisi hem izleyenler ağladı! 'Cehennemi gördüm'

Bu büyük felaketin ilk gününden itibaren Hatay'dan yayın yapan TV100 muhabiri Gülnur Saydam'ın canlı yayında ağlayarak anlattığı hikayesi herkesi gözyaşlarına boğdu.

Atom bombası etkisi yapan ve Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman ve Hatay'da binlerce binanın yıkılmasına neden olan deprem sonrasında ortaya çıkan hikayeler adeta yürekleri dağlamaya devam ediyor.

TV100 muhabiri Gülnur Sağlam az önce Hatay'daki son durumu anlatırken kendisi hakkındaki acı gerçeği de açıkladı.

Depremin ilk gününden biri yayın yapıyor, ailesini kaybettiğini açıkladı

Stüdyoda modaratör Hande Aydemir'in sorularını yanıtlayan TV100 muhabiri Gülnur Saydam, önce 149. saatte bekleyişin hala devam ettiğini mucizelerin sürdüğünü belirtti.

'Burada cehennemi gördüm...'

Daha sonra Aydemir'in 'Sen nasılsın?' sorusunu duyan Saydam, acı hikayesini anlattı.

'Ben burada cehennemi gördüm, her gittiğim enkazda akrabam var burada olmam lazım ben bu toprakların kızıyım, İskenderun'un kızıyım. İlk günden itibaren buradayım. Bu deprem değil atom bombası atılmış gibi...

İlk gün 3-4 tane arama kurtarma ekibi vardı, ilk günler çok kötüydü elbette ki onlar için de durum yok. Ellerinden geleni yaptılar ama yetersizlerdi birçok kişi hipotermiden hayatını kaybetti.

Kendi ailemin oturduğu bina yıkılacak. En yakın arkadaşımı, kardeşimi, kuzenimi kaybettim. İlk canlı yayın yaptığım yerin kuzenimin yaşadığı ev olduğunu bile anlamadım her enkaz birbirine girmiş durumdaydı.

Akrabalarımı kaybettim...

Akrabalarımı kaybettim. Ne hissettiğimi bilmiyorum, 7. günün sabahında bile iliklerime kadar çaresizliği hissediyorum.

Belki kendi aileme akrabalarıma faydam olmadı ama burada insanlara yardım etmeye çalışıyorum. Enkazın başında bekleyemezdim.”