Hande Doğandemir ile Furkan Palalı ilk kez görüntülendi

Ünlü oyuncular Hande Doğandemir (36) ve Furkan Palalı (35), meslektaşları Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç'un 26 Ağustos Pazar akşamı Sarıyer'de gerçekleşen düğününe ayrı ayrı katıldı. After partinin ardından geceyi birlikte terk ettikleri sırada basın mensuplarına yakalanan ikili, kameraları fark edince panik oldular.

Hande Doğandemir ile Furkan Palalı ilk kez görüntülendi

Kanal D'de 2013-2014 yıllarında yayınlanan 'Güneşi Beklerken' dizisi ile hafızalarda yer eden Hande Doğandemir, geçtiğimiz günlerde 2.6 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşımla gündem olmuştu. Bir hayli kilo verdiği görülen 36 yaşındaki oyuncunun yüzündeki değişim de dikkat çekmişti.

"Eski halin daha doğaldı"

Sevenlerinden çok sayıda övgü dolu mesaj alan Doğandemir'e; "Eski halin daha doğal, daha güzeldi" ve "Değişik çıkmışsın" şeklinde yorumlar da gelmişti. Kimi sosyal medya kullanıcıları ise Doğandemir'in kullandığı filtreler sebebiyle farklı göründüğünü belirtmişti.

Hande Doğandemir ile Furkan Palalı ilk kez görüntülendi

"Güzel ve fit olmak zorunda değilim"

Ünlü oyuncu, bir röportajında yöneltilen “Toplumun kadınlardan çok fazla beklentisi var. Bu durumla nasıl başa çıkıyorsunuz?” sorusuna, "Bununla başa çıkabiliyor muyum, bilmiyorum. Ama üzülüyorum, isyan ediyorum. Güzel, fit ya da mükemmel olmak zorunda değilim. Hayır, onların olmamız istedikleri kişi olmayacağız” yanıtını vermişti.

Hande Doğandemir, 'güzellik' ve 'beden algısı' hakkında ise şunları söylemişti:

“Sırf üzerinden kazanç elde etmek için dayatılan tüm algı yöntemlerini çok zalimce buluyorum. Zayıf ve güzel olmanın 'değerli' olmakla eş tutulduğu bir düzende yaşamak beni çok incitiyor. Mesela bir oyuncu olarak yeterince zayıf ve güzel değilsen, ne yeteneğinin ne yaptığın işlerin bir kıymeti oluyor. Bunu çok acımasız buluyorum. Kilo aldıysan ya da çok zayıfsan, saçlarında beyazların varsa veya cildin yeterince pürüzsüz değilse linç ediliyorsun.”

Ayrı ayrı geldiler, birlikte gittiler

Milliyet'ten Hüseyin Altun'un haberine göre, güzel oyuncu ile meslektaşı Furkan Palalı, önceki gece sabaha karşı karşı görüntülendi. Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çiftinin Sarıyer'de bir otelde gerçekleşen düğününe ayrı ayrı katılan ikili, after parti sonrası geceyi birlikte terk ettikleri sırada gazetecilere yakalandı. Flaşların patlamasıyla şok yaşayan ikili, panikleyerek soruları yanıtsız bıraktı.

Hande Doğandemir ile Furkan Palalı ilk kez görüntülendi

İzlemekle yetindi!

Mekandan el ele çıktıkları sırada objektiflere yansıyan sevgililer, görevlilerin müdahalesi sonucu görüntü vermekten kaçındı. İki görevlinin gazetecileri tehdit ettiği sırada onlara müdahale etmeyen Furkan Palalı'nın, sadece görevini yapmakta olan gazetecileri tehdit eden iki görevliyi izlemekle yetinmesi dikkat çekti.

Hande Doğandemir ile Furkan Palalı ilk kez görüntülendi

Basın mensuplarının görüntü almasının engellenmesinden faydalanarak Doğandemir'in olduğu araca binen Palalı, aracın hızlıca hareket etmesiyle sevgilisiyle gecenin karanlığında gözlerden kayboldu.

Hande Doğandemir ile Furkan Palalı ilk kez görüntülendi