Hande Erçel'den olay itiraf! 'Kalbimi çaldı…'

Ünlü oyuncu Hande Erçel'in Elle dergisinin Şubat sayısında verdiği pozlar İspanyol basınında gündem oldu.

Hande Erçel'den olay itiraf! 'Kalbimi çaldı…'

Oyuncu Hande Erçel'in Elle dergisine verdiği pozlar İspanyol basınında yer buldu.

"Muhteşem" başlığıyla duyurulan haberlerde, "Sen Çal Kapımı" dizisinin yıldızının Mardin'de verdiği pozlara bol bol yer verildi.

İspanyolların Mardin'e olan ilgisini artırdı

Erçel'in "Mardin beni büyülediği, şaşırttı ve kalbimi çaldı. Kendimi bir peri masalında gibi hissettim" sözleri İspanya'da Mardin'e olan ilgiyi de artırdı.

Erçel, Elle dergisinde güneşin doğuşunu kendisine en çok umut veren şey olarak tanımlamıştı ve "Güneşin doğuşunu her gördüğümde sanki ilk defa görüyormuş gibi dakikalarca bakıyorum ve sıfırdan başlamak için yeni ihtimaller olduğunu hatırlıyorum" demişti.

Hande Erçel'in 'kadınlarla' ilgili sözleri

Hande Erçel, Elle dergisine verdiği röportajda 'Kadınların vücutlarıyla ilgili maruz kaldıkları baskılar' konusundaki sözleri de geniş yer buldu.

Erçel, röportajında "Vücut ve güzelliğin idealize edilme algısına dayanan sosyal medyadaki her türlü baskı ve eleştiriyi çok haksız ve saldırgan buluyorum" diyerek mesaj göndermişti.

Erçel, "Kim sizi fiziksel güzellik algısı için sert bir şekilde eleştiriyorsa bu onların kendi bedenleri ya da ruhları ile olan mutsuzluklarının bir yansımasıdır" demişti.

Kerem Bürsin'le araya giren mesafe

Öte yandan inkar ya da teyit gelmese de Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in arasında bir mesafe oluştuğunu gösteren işaretler var. Kerem Bürsin, Hande Erçel'in paylaşımlarını en son 15 Ocak'ta beğenmişti. Gamze Erçel'in doğum gününde Kerem Bürsin'in olmaması da gözlerden kaçmamıştı.

İspanya'da Türk dizilerin büyük bölümü yayınlanıyor. Kara Sevda dizisiyle başlayan bu hayranlığın ardından Mediaset'in kadın kanalında birçok Türk dizisi yer bulmaya başlamıştı.