Hande Erçel, 'Geçmişini silderecek' iddialarına yanıt verdi

Kerem Bürsin ile ayrıldıktan sonra sık sık adı aşk dedikodularına karışan Hande Erçel hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Oyuncu Hande Erçel'in estetiksiz hallerini ve hakkındaki aşk haberlerini sildirmek istediği iddia edildi. Önceki akşam kız arkadaşları ile beraber Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülenen oyuncu, hakkındaki iddialara isyan etti.

Hande Erçel, 'Geçmişini silderecek' iddialarına yanıt verdi

Hande Erçel (28) ile Kerem Bürsin (35), başrolünde yer aldıkları dizinin setinde başlayan aşklarını sekiz ay önce sessiz sedasız noktalamıştı. Özel hayatlarıyla magazin gündeminde yer almayı sürdüren ikili, geçtiğimiz haftalarda Kavacık’ta bir kafede buluşmuştu. Hayranları tarafından görüntülenen ünlü oyunculardan Bürsin kapüşonuyla yüzünü gizlerken, Erçel ise kahve alır almaz aracına dönmüştü.

Beyoğlu'nda Bürsin izdihamı!

Kerem Bürsin, sonraki günlerde ise Atlas Sineması'nda düzenlenen Boğaziçi Film Festivali'ne katılmıştı. Başrolünde yer aldığı ‘Eflatun’ filmini izleyen yakışıklı oyuncuyu, çıkışta yaklaşık 200 kişilik yabancı hayranı bekliyordu. Hayranlarının yarattığı izdihamın arasında kalan Bürsin, neye uğradığını şaşırmıştı.

Barışmayı yalanlamadı

Aracına gitmekte güçlük çeken Bürsin'in, basın mensuplarının; "Hande Erçel ile yeniden barıştığınız konuşuluyor. Barışma oldu mu? Yeniden bir aşka başladınız mı?” sorusuna, “Şu anda o konuya hiç girmeyelim” diyerek, barışmayı yalanlamaması dikkat çekmişti. Ünlü oyuncunun bu sözleri, ikilinin küslüğe son verip yeniden aşk yaşamaya başladıklarının sinyali şeklinde yorumlanmıştı.

"Hayatımda kimse yok"

Hande Erçel, geçtiğimiz gün ise Bebek'te objektiflere takılmıştı. Gazetecilerle konuşan güzel oyuncu, eski aşkı Kerem Bürsin ile barıştığı iddialarını; "Hayatımda kimse yok. Olsa söylerim" sözleriyle yalanlamıştı.

Erçel, bir mekanda Bürsin’le fotoğraflarının çıktığının hatırlatılması üzerine ise "Çok ciddiye almamak gerek" ifadelerini kullanmıştı.

Kız arkadaşlarıyla görüntülendi

Hande Erçel, geçtiğimiz akşam kız arkadaşları ile beraber Etiler Da Mario adlı mekandan çıkarken görüntülendi. Erçel, “Ablam ve kız arkadaşlarım ile beraber kız kıza yemeğe geldik” dedi. Projeleri hakkında da konuşan Erçel “Setleri çok özledim. Okuduğum birkaç şey var. Bakalım” dedi.

Hande Erçel, 'Geçmişini silderecek' iddialarına yanıt verdi

"Her gün başka bir haber görüyorum"

Son dönemde adı Hakan Sabancı ile anılan Erçel, bunun ile ilgili ise “Öyle bir şey yok tabii ki” dedi.

Eski sevgilileri ile yaşadığı aşk haberleri ve estetik yaptırdığına dair haberlerini mahkeme kararı ile internetten sileceği haberlerine de açıklık getiren Erçel, “Her gün başka bir haber ile görüyorum kendimi. Diyecek hiçbir şey bulamıyorum. Tabii ki de öyle bir şey yok. Gerçeği yansıtmayan haberler” dedikten sonra aracıyla ayrıldı.