Hastaneden taburcu edilmişti! Oyuncu Ufuk Özkan'dan bir güzel haber daha!

Bir süre önce 3. dereceden siroz hastalığıyla mücadele ettiğini duyuran ünlü oyuncu Ufuk Özkan, geçen günlerde tedavi olduğu hastaneden taburcu edildiğini duyurmuştu. Özkan, ekranlara döneceğini açıkladı.

Hastaneden taburcu edilmişti! Oyuncu Ufuk Özkan'dan bir güzel haber daha!

"Geniş Aile" dizisinde canlandırdığı "Cevahir" karakteriyle tanınan Ufuk Özkan'ın üçüncü derecede siroz olduğu ortaya çıkmıştı. Özkan'ın, organ nakli olmaması durumunda hayatını kaybedeceği iddia edilmişti.

Ardından hastanede tedavi görmeye başlayan Özkan, güzel haberi duyurarak organ nakline ihtiyacı kalmadığını ve taburcu edildiğini duyurmuştu.

Ünlü oyuncudan bir güzel haber daha geldi.

Özkan yaptığı açıklamada, "15-20 gün içinde tekrar çalışmaya başlayacağım. 'Bahtsız Bahtiyar' isimli çok güzel bir film projesinde yer alacağım" dedi.

"Sağlık en büyük servet"

Özkan şunları söyledi:

"15-20 gün içinde tekrar çalışmaya başlayacağım. 'Bahtsız Bahtiyar' isimli çok güzel bir film projesinde yer alacağım. Yönetmenliğini İhsan Taş'ın yaptığı projede 'Bahtiyar' rolünü canlandıracağım. Sağlık bu hayattaki en büyük servet. Sağlığıma kavuşup, yeniden işime dört elle sarılacağım için de çok mutluyum." (Kaynak: Haber Global)