Hatice Şendil ile Fahriye Evcen'in arası bozuk mu? İddialara son noktayı koydu!

2015'te nikah masasına oturduğu yapımcı ve eski oyuncu Burak Sağyaşar ile mutlu bir evlilik sürdüren Hatice Şendil, önceki gün Tarabya'da görüntülendi. Meslektaşı Fahriye Evcen'le aralarının bozuk olduğu iddiasına açıklık getiren güzel oyuncu, Elçin Sangu'nun 'Sektörden silinir inşallah. Bu niye böyle paralar kazanıyor dediğim ünlüler var' sözlerini de değerlendirdi.

Hatice Şendil ile Fahriye Evcen'in arası bozuk mu? İddialara son noktayı koydu!

Tarabya'da oğlu Can’ı okul çıkışı bekleyen Hatice Şendil'in, araç içerisinde senaryo okuduğu görüldü. "Artan koronavirüs vakaları nedeniyle hayatı daha sakin yaşamaya çalışıyoruz" diyen oyuncu, sevenlerine müjdeyi verdi.

"Kadın hikayesi olacak"

Milliyet’ten Umut Ünver’in haberine göre, "Görüştüğüm ve yakın olduğum işler var. Çalıştığım işler de var, bakalım" diyen Şendil, yeni projesiyle ilgili, "Modern bir hikaye olacak. Kadın hikayesi olacak” ifadelerini kullandı.

"Duygularımızı biraz bastırmak gerekiyor"

Elçin Sangu’nun "Sokakta görsem yolumu değiştireceğim çok insan var. 'Allah belasını versin, sektörden silinir inşallah. Bu niye böyle paralar kazanıyor' dediğim ünlüler de var" sözleri hatırlatılan Şendil, "Sizin başınıza böyle şeyler geldi mi?" sorusunu şöyle yanıtladı:

"Neden böyle bir şey söylediği tabii ki kendi deneyimidir. Onun cümleleri üzerinden bir şey söylemek istemem. Çalışma şartları çok zor, uzun saatler çalışılıyor. Sabrın ve tahammülün azaldığı süreler olabilir, herhalde o dönemlere denk gelen hisler ve duygular. Profesyonel hayatta çalışırken duygularımızı biraz bastırmamız gerektiğini düşünüyorum. Sevmek değil, saygı duymak daha önemli. Hepimizin görevi aslında bu. Sadece oyuncu arkadaşlarımın birbirlerini değil, ekibe de aynı saygıyı göstermesi gerekiyor. Benim böyle bir tecrübem ve hissim olmadı."

38 yaşındaki oyuncu, "Sizin çalıştığınız setlerde çekime gelmeyen, sorumsuzluk yapan oyuncular olmadı mı?" sorusuna, "Tabii ki olmuştur. Hepimizin o dönemki duyguları, durumları çok farklı. Saygı çok önemli. Saygıyı herkes anlar diye düşünüyorum” cevabını verdi.

Haber

"Fahriye arkadaşım"

Rol aldığı 'Alparslan Büyük Selçuklu' dizisi sonrası Fahriye Evcen’le aralarının bozuk olduğu iddialarını Şendil, "Fahriye zaten arkadaşım ve tanışıyoruz. Olamaz ne benden ona, ne ondan bana. İşin böyle küçük magazin kısımları" diyerek yalanladı.

"Senaryo yazmıyorum"

Yapımcılık yapmak istemediğini her fırsatta dile getiren Hatice Şendil'e, "Senaryo yazıyor musunuz?" sorusu üzerine, "Yaptığım işte çok yönlü olmak gibi bir merakım var. Daha iyi oynamak ve oyunculuğu daha doygun yaşamak için de senaryo bilmem gerektiğini düşünüyorum. Bir gün olur da bir karakter yaratırsam, bir fikir, proje, içerik üretirsem benim için şahane olur. Ben oyuncuyum, mesleğimi çok seviyorum. Yazmayı seviyorum ama senaryo yazmıyorum. Yazdığım bir sürü şey var, fikirlerim var, bir sürü uğraşım var. Söylemeye çalıştığım şey buydu” şeklinde konuştu.        

"Reyting kaygısı var"

Oyuncularda reyting kaygısı olduğunu söyleyen Şendil, "Bu kaçınılmaz bir gerçek. Yıllardır bu işi yapıyoruz. Hepimiz başarılı olmayı hedefliyoruz. Bunun da karşılığı reyting. Kaygı işe başlarken hepimizde var ama az çok okuduğumuz işin cümlesi, fikrini, özünü sahiplendiğimiz noktada reytingin ve başarının geleceğini düşünüyorum” dedi.

Haber