Hazal Kaya'nın şöhret olma hikayesi ortaya çıktı! 'Komşu' detayı şaşırttı!

'Aşk-ı Memnu', 'Genco', 'Adını Feriha Koydum' ve 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' gibi sevilen projelerden tanıdığımız Hazal Kaya'nın nasıl şöhret olduğu ortaya çıktı.

Hazal Kaya'nın şöhret olma hikayesi ortaya çıktı! 'Komşu' detayı şaşırttı!

Son yıllarda rol aldığı diziler, reklam filmleri ve iddialı çıkışlarıyla sık sık gündeme gelen oyuncu Hazal Kaya'nın nasıl şöhret olduğu ortaya çıktı.

Snob Magazin’den gazeteci Arif Hür, Kaya'nın şöhret yolculuğuna dair bilinmeyen detayı açıkladı.

İşte Arif Hür'ün gündem olan o yazısı:

"1990 doğumlu olan Hazal Kaya'nın şöhret olma hikayesi bir hayli ilginç. 2007 yılında başrolünde yer aldığı 'Genco' dizisiyle adını tüm Türkiye'ye duyuran Kaya, meğerse komşuları Nurcan Güzel'in vesilesiyle oyuncu olmuş.

Senarist ve yapımcı olan Nurcan Güzel, Hazal Kaya'nın annesi Ayşegül Kaya ile yakın dost. Nurcan Güzel, bundan 15-16 yıl önce Hazal Kaya'nın annesi Ayşegül Kaya'ya, 'Kızını acilen bir cast ajansına götür' demiş.

Ayşegül Kaya da kızını ajansa götürmüş ve Hazal Kaya'nın oyunculuk serüveni başlamış.

Meğerse şimdilerde ekranlarda ve sosyal medyada adından sıkça söz ettiren Hazal Kaya, komşularının önerisiyle oyunculuğa adım atmış.

İstanbul'un en yoksul mahallelerinden olan Balat'tan çıkıp rüştünü Tüm Türkiye'ye ispatlamak gerçekten takdire şayan bir durum. Azmin zaferi dedikleri bu olsa gerek..."