Hilal Altınbilek, setteki istekleri yüzünden mi diziden çıkarıldı?

Son dönemde özel hayatıyla sık sık gündeme gelen oyuncu Hilal Altınbilek'in, Birkan Sokullu ile başrolleri paylaşacağı yeni bir dizide yer alacağı açıklanmıştı. Ancak ünlü isim, beklenmedik bir şekilde projeden ayrılmıştı. Bu ayrılığın sebebinin, Altınbilek'in setteki istekleri yüzünden diziden çıkarılması olduğu iddia edildi.

Hilal Altınbilek, setteki istekleri yüzünden mi diziden çıkarıldı?

Hilal Altınbilek ile yazar Metin Hara (39), Temmuz 2021'de Bozcaada'da hayranları tarafından görüntülenmişti. Sarmaş dolaş halleri dikkat çeken ikili, objektiflere yakalanmalarının ardından ilişkilerini itiraf etmişti. Evlilik yolunda ilerledikleri konuşulan çift, geçtiğimiz Ağustos'ta ise yollarını ayırmıştı.

Yeni sevgilisi inatçı çıktı!

Hilal Altınbilek, geçtiğimiz ay Etiler'de bir mekanda yeni sevgilisi ile birlikte basın mensuplarıyla adeta köşe kapmaca oynamıştı. Mekandan el ele çıkan yeni sevgililer, gazetecileri fark edince hemen birbirinden ayrılmıştı. VIP bir araca binen oyuncu, sevgilisine "Hadi!" diye seslenmiş ancak sevgilisi onu bırakıp gazeteciler kendisini çekmesin diye içeriye kaçmıştı.

Mekanın etrafındaki sokaklarda dolaşıp, beş kere tekrar kapıya gelip sevgilisini almak isteyen Altınbilek, inatçı sevgilisi arabaya gelmeyince başarılı olamamıştı. Gazetecilerin kendisini çekmesini istemeyen beyefendi, mekanın arkasındaki personel odasında saklanmıştı.

Personel odasına 3 saat!

Odada yaklaşık üç saat muhabirlerin gitmesini bekleyen Hilal Altınbilek'in yeni sevgilisi, kimliğini belli etmemek için elinden geleni yapmıştı. Bir ara mekana yanaştırılan arabaya başkasını bindirerek şaşırtmaca yapmaya çalışması da dikkat çekmişti.

Bu çabasına rağmen yine başarılı olamayan gizemli sevgilinin, kapıda, gazetecilerin gidip gitmediğini kontrol etmesi objektiflere böyle yansımıştı.

Birkan Sokullu ile rol alacaktı

Milliyet’ten Mesut Yılmaz’ın haberine göre, tüm bunların ardından başrolleri Birkan Sokullu ile paylaşacağı bir dizi projesine imza atan 31 yaşındaki Altınbilek, yapımdan ayrılmasıyla gündeme geldi. Beklenmedik ayrılığın sebebi ise çok geçmeden ortaya çıktı.

Güzel oyuncunun, setin ilk günlerinde istekleri yüzünden sık sık ekiple karşı karşıya gelmesi nedeniyle yapım şirketi tarafından dizinden çıkarıldığı iddia edildi. Altınbilek’in yerine Ebru Şahin’in kadroya katıldığı da söylenenler arasında.

Hilal Altınbilek, projeden ayrıldıktan sonra gelen senaryoları okumaya başladı.